Een Meesterlijke Mastermind.......

Dat wil iedere deelnemer. Dan leveren de bijeenkomsten het fel begeerde  resultaat op. 

Even een gewetensvraag. Waar belanden jouw Ebooks? Meestal……..

Je scant het E-book even. Handig? Hmm Dan bewaar je hem, binnenkort even echt naar kijken. Je stelt uit, je stelt nog langer uit. Het Ebook ligt, figuurlijk, stof te vangen. Je vergeet het.  Bij de volgende opruimactie twijfel je even. Bewaren óf weg ermee…..

“How you do anything, is how you do everything” grrrrr

Je weet het. Zo gaat het met Ebooks én met de plannen voor je bedrijf. Dat was ook de reden dat je lid bent geworden van een Mastermind groep. Samen aan elkaars bedrijf werken. Dat is de oplossing. Je kunt je acties niet langer uitstellen. Je doet ze gewoon.

Gewoon, nou dat valt tegen. Dat is nu juist de reden dat je die sleutels hebt aangevraagd. Kijken wat je kunt opsteken om die worsteling in jullie Mastermind achter je te laten.

Weet je meestal ligt de oplossing voor je voeten en kijk je er overheen.

Daarom is het zo belangrijk om de juiste mensen om je heen te verzamelen. Dat weet jij als geen ander. Input van iemand die niet verweven is met jouw bedrijf, ziet andere dingen.

En dat gun ik jou ook voor je Mastermind groep. Niet langer doormodderen maar gericht in actie komen en zorgen dat jouw Mastermind wel gaat draaien. 

 Zullen we samen een frisse blik op je Mastermind werpen?

Samen Masterminden over jouw Mastermind

Een actieplan dat jou helpt om van je Mastermind een succes te maken. Met je collega’s werken aan jullie bedrijven was nog nooit zo leuk en inspirerend. Je zult merken dat je de lat steeds hoger legt. Je plannen realiseren is heel normaal. Ze overtreffen: de nieuwe norm.

Ik heb een speciaal aanbod voor je.

Een aanbod dat je niet kunt afslaan. Tenminste als jij echt meer opbrengst uit je Mastermind wilt halen. En het liefst de kortste weg volgt. 

Dit uur in de hotseat kost jou geen €197 maar
slechts €47 ex BTW. 

Mooi aanbod Lous. Ik denk er even over na.

Natuurlijk, neem je tijd. Maar let op. Dit aanbod verdwijnt over een aantal dagen.