Knallen met je bedrijf in 2021 ...........

Doel, Plan, Actieplan en ACTIE

Van 2021 jouw succes maken? Dat start met een goed jaarplan. Kun je uiteraard alleen doen, maar met de feedback van anderen kom je tot nieuwe inzichten. De eerste challenge zit er bijna op. En omdat iedereen zo enthousiast is, herhaal ik hem nog een keer.  

Verwacht je een snelle invuloefening? Dan is het niets voor jou.

 

In deze challenge krijg je dagelijks een aantal vragen die op het eerste oog heel eenvoudig lijken. Maar……

 

Later die dag is er een online Mastermind Call waarin je vragen kunt stellen, feedback kunt vragen en meedenkt met de anderen. En dan gaat er iets gebeuren. Je gaat echt TANDJES dieper. 

Afgelopen week is er van alles gebeurd. Doelgroepen zijn bijgesteld, programma’s gingen overboord en nieuwe ideeën zijn geboren. 

 

En donderdag presenteren de deelnemers hun DOEL, PLAN & ACTIEPLAN. Uiteraard bepalen ze zelf ‘wat’ ze presenteren. Maar de openheid is groot en er is al veel over tafel gegaan. 

Had je ook mee willen doen? Ik heb goed nieuws. Omdat het ontzettend leuk is en het veel energie geeft doe ik de challenge nog 1 keer. 
Maar let op; wacht niet te lang. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. 

De Inhoud

Data

En kun je er een keer niet bij zijn ’s avonds; geen probleem. Pak je het de dag erna weer op.
Bedenk dat jij bepaalt welke vraag/dilemma je aan ons voorlegt. En dat is niet afhankelijk van het onderwerp van de dag……….

Een speciaal aanbod

Voor deze 6 uur sparren met mij en collega-ondernemers betaal je 37 euro ex btw. Je ongelezen kranten en boeken kosten je meer. Dus dat lijkt me niet zo moeilijk. 
Doe je mee? 

Mooi aanbod Lous. Ik denk er even over na.

Natuurlijk, neem je tijd. Maar let op. Er is plaats voor 10 deelnemers. Vol is ook echt vol. Ik wil namelijk iedereen voldoende aandacht geven.