Het antwoord op jouw business vragen
binnen handbereik

Mastermind Community

"Ontdek hoe jij in de actiestand blijft, ook als je vastloopt"

Jij wilt groeien met je bedrijf. Dat staat als een paal boven water. Je hebt je plannen scherp. En bent gemotiveerd om ze te realiseren. 

Toch merk je dat je regelmatig hindernissen tegenkomt. Je twijfelt. Hoe ga je het aanpakken. 

Een zoektocht op internet levert veel E-books op, maar weinig antwoorden. Je twijfels groeien. Je merkt dat je de neiging hebt om het bijltje erbij neer te gooien. Een ding weet je zeker, zo realiseer jij je plannen niet.

En eerlijk, je weet precies wat je nodig hebt. Mensen, géén E-books. De juiste mensen die jou snel kunnen vertellen wat zij zouden doen. Het is hun expertise óf ze zelf met het bijltje hebben gehakt. Maar waar vind je deze professionals?

In de Mastermind Community

Mastermind Community

Met de Mastermind Community heb jij wat iedere ondernemer keihard nodig heeft: de juiste mensen om je heen.

Professionals die net als jij hun kennis en ervaring willen delen. 

7 x 24 uur beschikbaar

De community is 7 x 24 uur beschikbaar. Antwoorden zijn altijd binnen handbereik. Je verliest geen tijd door zelf op onderzoek te gaan op het internet. Zo voorkom je dat je wordt afgeleid en de tijd door je vingers glipt.

Elke maand 2 Mastermind Calls

Voor mij gaat er niets boven elkaar ontmoeten, online dan in dit geval. Daarom zijn er iedere maand 2 mastermind calls. Online bijeenkomsten waarin je in groepjes je vraag kunt bespreken. Hier krijg je uiteraard antwoord. Maar door met elkaar te sparren, ook veel nieuwe ideeën.

Je eigen besloten groep

Maar zoals ik zelf maar al te goed weet, eenmaal aan het werk ploppen er nieuwe vragen op. Die kun je in het algemene deel van de community stellen. Maar soms is het prettig om te overleggen met mensen die weten waar je precies mee bezig bent. Puur omdat ze ook aanwezig waren in de mastermind call. Scheelt veel uitlegtijd. 
Ook hier is een oplossing voor. Je maakt in de community eenvoudig een eigen besloten groep aan. Kun je naar hartelust met elkaar overleggen.

Snel contact via de app

Je wilt niet continu achter je laptop checken of er al een reactie is. Hoeft ook niet. We hebben namelijk een eigen app. Zo krijg je, als je dat wilt, direct bericht als iemand je vraag beantwoordt of jouw hulp inroept.

De Mastermind Community biedt jou:

“In een open sfeer meedenken en tips krijgen over onderwerpen die ons allen raken,...... hoe dan? Energie, nieuwe inzichten – zeer waardevol.”

Monique Branse, Funeral Planner Veluwe

"Aangestuurd door Lous heeft de community mij enorm veel energie en nieuwe inzichten gegeven en misschien nog belangrijker: aangezet tot actie."

Elly Vreugd, Vreugd Fotografie voor ondernemers


Je Investering voor 1 jaar lidmaatschap

Je investering is €444. In 12 termijnen van 37 euro. 

Of investeer in één keer 370 euro.

 

Voor wie

De Mastermind Community is er voor ondernemers die in de actiestand staan. Ze werken gefocust aan hun plannen. Soms weten ze het even niet. Zoeken naar antwoorden op internet, E-books downloaden? Kost hen te veel tijd. Ze willen bewezen oplossingen en adviezen. Kunnen ze direct verder.

Leden in de community komen kennis halen én delen. Zij realiseren zich dat waardevolle kennis delen, hen ook zichtbaar maakt bij de andere leden. 

Doe mee in de Mastermind Community en werk ook met mij

Ik ben Lous van Haarst. Eigenaar van het Mastermind Instituut. Ik werk met professionals zoals jij. Experts op hun vakgebied die stappen willen zetten met hun bedrijf. Met de juiste mensen dus 😉.

Van huis uit ben ik bedrijfseconoom. Al tijdens mijn studie had ik meer belangstelling voor bedrijfsorganisatie dan puur voor de cijfertjes. Al zijn die wel belangrijk. Zeker in een eigen bedrijf.

Ruim 15 jaar werkte ik bij KPMG. Eerst als organisatie-adviseur, later als manager Organisatie & Informatie. Samen resultaten neerzetten, dat was wat mij dreef. 

En eerlijk, die drive is alleen maar groter geworden. Het geeft mij energie als ik een bijdrage mag leveren aan jouw resultaat. Uiteraard sta jij in de actiestand. Maar zonder gelijkgestemde ondernemers om je heen wordt het knap lastig om continu ‘aan’ je bedrijf te werken. Iedereen heeft die beruchte stok nodig. En de kennis, ervaring en scherpe blik van anderen is absoluut onmisbaar.

Ervaar het in de Mastermind Community. Je snapt straks niet waarom je zo vaak alleen op je vragen hebt zitten broeden.

Veel gestelde vragen, en uiteraard mijn antwoorden

Meld je nu aan

Stel je eens even voor dat jij de komende maanden continu AAN je bedrijf werkt. Je zet stappen en je bedrijf groeit. Oók in deze lastige tijd.

Dat hoeft voor jou geen droom te zijn.

Word lid van de Mastermind Community. Werk samen met mij en andere deelnemers. Je maakt gebruik van elkaars  kennis en ervaring. En niet onbelangrijk je staat er niet langer alleen voor. 

Stel je beslissing niet langer uit en druk op de knop.

 

Hartelijke groet,
Lous

PS: Wil jij antwoord op je businessvragen, in de actiestand gaan, maar geen bakken met tijd kwijt zijn? Neem het ferme besluit en meld je aan.
Je investering is €370,- 

PPS: Betaal je liever in termijnen? dat kan ook. Betaal maandelijks €37