Mastermind programma

Lukt het je tijd vrij te maken om met strategische vraagstukken aan de slag te gaan terwijl dagelijkse activiteiten je aandacht vragen?

Ambities realiseren betekent tijd investeren om aan je onderneming te werken. Als je de zaken blijft doen zoals je ze altijd hebt gedaan dan…… Wie kent deze uitspraak niet en velen van ons hebben ondervonden hoe waar hij is.

Waarom ben je gaan ondernemen? Was het voor jou ook dé manier om je idealen te realiseren? Zelf alle beslissingen kunnen nemen op weg naar je doel. De keerzijde is dat je ook alle keuzes maakt en dat is niet altijd eenvoudig. Ondernemen kan soms erg eenzaam zijn.  Je wilt het thuisfront of vrienden immers niet lastig vallen met je vraagstukken en dilemma's. Een mede-ondernemer die ook de klappen van de zweep kent, kan uitkomst bieden.

In het Mastermind Instituut bied ik programma's voor ZP-ers die stappen willen zetten. Dit blijkt eenvoudiger als je je omringt met de juiste mensen. Mede-ondernemers met wie je kunt sparren en die bereid zijn hun kennis en ervaring op maat aan te leveren. Kortom niet alleen werken in, maar ook aan je onderneming.

Iedere bijeenkomst werken we gezamenlijk aan onderwerpen die jou ondersteunen om 'op eigen wijze onderscheidend te ondernemen'. Volgens het principe van het Mastermind concept denken wij met elkaar mee in mogelijke oplossingsrichtingen voor vraagstukken en dilemma's. Jij bepaalt uiteraard wat je wilt oppakken. Wel stimuleer ik je om buiten je gebaande paden te treden.

Tussen twee bijeenkomsten in neem ik contact met je op. Uiteraard kunt je bij het uitvoeren van je actieplan tegen vragen en/of dilemma’s aanlopen. Je hebt de gelegenheid deze met mij te bespreken.

Realiseer je dat een Mastermind groep geen netwerkgroep of vriendenclub is. Dit stelt de deelnemers namelijk in staat zonder terughoudendheid en oprecht bij te dragen aan het realiseren van elkaars doelstellingen. Uiteraard ontstaan in deze bijeenkomsten wel contacten waar je blijvend plezier van hebt.

Meld je nu aan en zet de stappen die jij voor ogen hebt.