Mastermind programma

Lukt het jou tijd vrij te maken om aan je bedrijf te werken, terwijl dagelijkse activiteiten je aandacht vragen?

Als jij je ambities wilt realiseren betekent dit tijd investeren om aan je onderneming te werken. Als je de zaken blijft doen zoals je ze altijd hebt gedaan dan…… Ongetwijfeld ken jij deze uitspraak. Misschien heb je zelfs wel ondervonden hoe waar hij is.

Waarom ben jij gaan ondernemen? Was het voor jou ook dé manier om je idealen te realiseren? Zelf alle beslissingen kunnen nemen op weg naar je doel. De keerzijde is dat jij ook alle keuzes maakt en dat is niet altijd eenvoudig. Ondernemen kan eenzaam zijn, vind je niet? Je wilt ook het thuisfront of vrienden niet steeds lastig vallen met je vraagstukken en dilemma's. Nog even los van de vraag of hun feedback jou echt verder helpen. Zij hebben er immers alle belang bij om de relatie met jou goed te houden. Een mede-ondernemer die de klappen van de zweep kent, kan uitkomst bieden. Zijn antwoord hoeft hij immers niet te verpakken in een fleurig papiertje met strik.

In het Mastermind Instituut bied ik programma's voor ZP-ers die stappen willen zetten. Dit blijkt eenvoudiger als je je omringt met de juiste mensen. Mede-ondernemers met wie je kunt sparren en die bereid zijn hun kennis en ervaring op maat aan te leveren. Kortom niet alleen werken in, maar ook aan je onderneming.

Iedere bijeenkomst werken we gezamenlijk aan onderwerpen die jou ondersteunen om 'op eigen wijze onderscheidend te ondernemen'. Volgens het principe van het Mastermind concept denken wij met elkaar mee in mogelijke oplossingsrichtingen voor vraagstukken en dilemma's. Jij bepaalt uiteraard wat je wilt oppakken. Wel stimuleer ik je om buiten je gebaande paden te treden.

Tussen 2 bijeenkomsten in neem ik contact met je op. Uiteraard kunt jij bij het uitvoeren van je actieplan tegen vragen en/of dilemma’s aanlopen. Je hebt de gelegenheid deze met mij te bespreken.

Realiseer je dat een Mastermind groep geen netwerkgroep of vriendenclub is. Dit stelt de deelnemers namelijk in staat zonder terughoudendheid en oprecht bij te dragen aan het realiseren van elkaars doelstellingen. Uiteraard ontstaan in deze bijeenkomsten wel contacten waar je blijvend plezier van hebt.

Ja, ik wil op eigen wijze mijn doelen realiseren