Het strategiegesprek

Lukt het u tijd vrij te maken om met strategische vraagstukken aan de slag te gaan terwijl dagelijkse activiteiten uw aandacht vragen?

U bent ondernemer en weet wat u wilt realiseren. Helaas, verlopen zaken soms minder voorspoedig dan u wenst. Dat ligt niet aan uw inzet, u maakt vaak lange dagen. Toch zijn er zaken die steeds onder aan de stapel belanden. Ze schreeuwen inmiddels om uw aandacht. Maar ja, dat doen al die andere zaken ook.

Wat gebeurt er als u uw plannen niet realiseert of aanmerkelijk later? Is er een noodzaak of urgentie? En als dat zo is, wilt u er echt mee aan de slag? Dit zijn geen eenvoudige vragen. De ervaring leert dat alleen als er echt iets moet gebeuren en u het ook oprecht wilt, er ruimte in een drukke agenda gemaakt wordt. Niet alleen voor de komende week maar gedurende de periode die nodig is om de gewenste resultaten te realiseren.

Vindt u het lastig om bovenstaande vragen te beantwoorden òf vraagt u zich af of u deze uitdaging in uw eentje wilt aangaan? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een strategiegesprek. Tijdens dit gesprek heeft u alle gelegenheid om met mij van gedachten te wisselen over uw onderneming.

Maak nu een afspraak voor een strategiegesprek