Mastermind Tafels

Jij kiest welke management meetings jij wilt bijwonen.

Ja je leest het goed, Mastermind Tafels zijn bedoeld om aan te schuiven als jij daar behoefte aan hebt. Zo houden we het inspirerend en effectief voor iedereen.

Maandelijks zijn er minimaal 2 Mastermind Tafels. Per tafel is er plaats voor maximaal 6 deelnemers. Zo kan ik garanderen dat iedereen aandacht krijgt. Het voorzitterschap is in mijn handen.

In beide type bijeenkomsten krijg jij de gelegenheid om in de 'hot chair' je vraagstuk in te brengen. Je mag, maar hoeft niet. Je actieve bijdrage levert niet alleen degene in de hot chair maar alle deelnemers aha momenten op die bijdragen aan de ontwikkeling van hun bedrijf.

Om deel te kunnen nemen aan de Mastermind Tafels word je lid. De kosten voor een lidmaatschap bedragen €400 euro ex BTW per jaar. Van september tot en met juni kun je dan inschrijven voor tafels. Na één jaar word je lidmaatschap automatisch beëindigd. Uiteraard kun je je lidmaatschap verlengen.

Per bijeenkomst van 3 uur betaal je €50 ex BTW. Deze kosten zijn non-refundable. Mocht je binnen 48 uur voor de bijeenkomst annuleren, dan breng ik je daarvoor een deel van de kosten extra in rekening en wel €25 ex BTW. Ik twijfel niet aan je reden maar wil graag de bezetting hoog houden. Een volle tafel is immers in ieders belang.

Wil je een keertje aanschuiven om te kijken of het iets voor je is. Dat kan. De kosten bedragen dan €90 ex BTW. Je kunt hier éénmaal gebruik van maken.

Binnenkort staan hier de data van de eerste bijeenkomsten. Wil jij op de hoogte worden gehouden, stuur mij dan een berichtje.