Doelgericht verder bouwen aan je bedrijf

” Waar je nu staat zegt niets over waar je uitkomt”

Hoe jij gefocust bouwt aan je bedrijf zonder harder te werken…..

Jij bent een kei in je vak. En die bak met kennis en ervaring wil je inzetten vanuit je eigen bedrijf zodat je:

 • Je bedrijf kunt runnen op jouw manier;
 • Je expertise inzet voor toffe klanten;
 • Hen alleen aanbiedt waar jij blij van wordt;
 • Zelf je tarief kunt bepalen;
 • De kwaliteit kunt bieden waar jij voor staat – zonder concessies – …

De werkelijkheid? Grrr

 

Het ziet er niet echt anders uit dan toen je in loondienst was !
Alleen wist je toen exact waar je aan toe was: Het aantal uren was bekend en ook wat er maandelijks op je bankrekening werd gestort.

En daar deed je concessies voor. Maar als je eerlijk bent, dat doe je nu in je bedrijf ook. Want iedere klant is er 1…

Met je huidige koers kom je er niet

Dat is je de afgelopen tijd wel duidelijk geworden. Maar hoe dan wel?

Je ziet om je heen collega-ondernemers die met hetzelfde probleem worstelen. Niet dat jullie het daarover hebben. Voelt toch als falen. Daar praat je niet over met elkaar.  Je bent gewend je doelen te realiseren. 

Maar er zijn ook genoeg ondernemers die het voor de wind gaat. Die dat varkentje wél hebben gewassen en een bloeiend bedrijf uit de grond hebben gestampt. Of hard op weg zijn…

Het goede nieuws

Ondernemen kun je leren. Lang niet iedereen wordt als ondernemer geboren. Ook deze succesvolle collega-ondernemers moesten aan de bak en hebben het spelletje geleerd. 

Ik zeg niet dat het simpel is want dan was iedereen succesvol ondernemer…..

Stel je eens voor:

 • Iedere dag rammelen klanten aan je deur. Klanten met wie je graag werkt.
 • Jij beslist wie je het beste kunt helpen en hoe. Dit geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Daarom ben je gaan ondernemen.
 • Vol energie spring je iedere dag uit je bed. Zin om in actie te komen. Je weet precies wat je vandaag gaat aanpakken.
 • Nee, het is niet ineens allemaal rozengeur en maneschijn. Maar je ziet dat je stappen zet en op de goede weg bent. Dat geeft je zelfvertrouwen.
 • En het mooiste, je helpt nu meer mensen, maar het kost je veel minder energie.

Hoe kom je daar…

Je hebt inmiddels flink wat webinars gevolgd. En niet te vergeten al die boeken….. Maar het resultaat? Je bent geen stap verder gekomen. 

Je weet het eigenlijk wel. Het ligt natuurlijk maar aan één ding…
Alleen, tsja, het is best lastig om het hardop te zeggen. Daarom doe ik het voor je.

Je blijft in je werknemersrol hangen. Dat is het.

En daar zijn natuurlijk honderdduizend redenen voor te verzinnen.

De belangrijkste: Die werknemersrol is vertrouwd. Je zoekt de gemakkelijkste weg. Als ondernemer moet je acteren als CEO van je bedrijf. Je neemt beslissingen. Je kiest.

Zo’n beslissing kan natuurlijk verkeerd uitpakken. Brrr. Maar als je iedereen moet geloven, dan komen die tegenslagen toch én steeds weer. Moet je dan maar stoppen met ondernemen?

Toen je leerde lopen ging dat ook stapje voor stapje. En met hulp van anderen. Viel je dan werd je weer op je voetjes gezet. Je kreeg applaus als je zonder hulp verder kwam. Je stond er niet alleen voor. Zo heb je leren rennen.

En zo is het ook met ondernemen. Vallen, opstaan en doorgaan. Dan kom je stap voor stap dichter bij je doel. Ik kan het niet leuker maken.

Wel fijn als je hulp krijgt als je valt. Niet steeds alleen hoeft op te krabbelen. Of als iemand even voorkomt dat je valt….

Dat wil jij nu toch ook? 

De oplossing: Doelgericht Verder Bouwen Aan Je Bedrijf

In dit programma werk je samen met mij en maximaal 7 andere ondernemers aan je bedrijf. Ieder voor zich maar de inzichten van de anderen gaan jou ongetwijfeld ook helpen.
Je kijkt kritisch naar het fundament van je bedrijf. Wat goed is blijft, andere bouwstenen scherp je aan. Zo groei jij stap voor stap in je nieuwe rol als CEO. 

Het programma:

Jij hebt je doel scherp. Je plannen en acties moeten dat resultaat opleveren. En dat is precies waar dit programma jou mee gaat helpen. Alleen ik loop niet over jouw gebaande paden. Die ken je al. Ik heb mijn eigen favorieten😏. En dat geldt ook voor de andere deelnemers. 

Concreet ziet het traject er als volgt uit:

 • Een online intake om te onderzoeken of onze samenwerking jou echt helpt. Ik ben streng. Het werkt alleen als jij echt stappen wilt zetten en adviezen uitprobeert. De ervaring leert dat ‘ja maar’ – professionals niet het beste uit mij naar boven halen. En dat ‘beste’ wil ik jou wel geven.
 • Gaan we samenwerken dan gaan we 3 maanden aan de slag. Die data liggen vast. Die kun je voor 3 maanden vooruit inplannen. Wel zo handig.
 • Ik deel iedere bijeenkomst kennis over 1 of meerdere bouwstenen. Hier ga jij direct mee aan de slag. Ik ben uiteraard beschikbaar om te overleggen. We sluiten de dag af met een korte Mastermind. Zo krijg je ook gericht input van de andere deelnemers.
 • Na 2 weken is er online een implementatie call. Op een avond van 20.00 tot 21.00 uur. Heb je alle gelegenheid om mij vragen te stellen. Ben je verhinderd? Ik neem het op. Kun je het terugkijken. Vragen van anderen en mijn antwoord daarop helpen jou ook. Zelf aanwezig zijn heeft natuurlijk de voorkeur.

Het resultaat

Na 3 maanden heb jij stappen gezet als CEO. Beslissingen genomen. Je keuzes zijn vertaald naar je fundament. Dat staat nu – overzichtelijk – op 1 A4.  De puzzelstukjes vallen in elkaar.

Je hebt scherp wat de volgende stappen zijn richting jouw doel. Het is jouw leidraad om gefocust naar je doel toe te werken.

Kortom; Je zit achter het stuur van je bedrijf

Je investering

Je investering is 1497 euro. 

Betaal je liever in termijnen? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. 

Lokatie: Nunspeet (op loopafstand van station)
Data: 13 september, 11 oktober en 8 november

Exacte data implementatie calls volgen.

Maar past dit wel bij jou

Als we gaan samenwerken is dit niet vrijblijvend. Ik verwacht dat je echt aan de slag gaat met je bedrijf. Dat je zaken uitwerkt en uitprobeert. En misschien zit je daar helemaal niet op te wachten.
Alles wat ik jou aanreik, pas ik uiteraard zelf toe. En het werkt – bij mij en andere professionals.

Ondernemers met wie ik werk, zijn graag bereid om hun bakken met beperkende overtuigingen over boord te gooien. En nieuw gedrag uit te proberen.

Denk je nog steeds: dit is wat ik nodig heb. Ben je gemotiveerd om echt in actie te komen en te blijven? Laten we kijken of we een klik hebben.

Veel gestelde vragen en antwoorden

Stel je eens voor dat je de komende 3 maanden aan het fundament van je bedrijf werkt. Je zet stappen en je bedrijf groeit. Dat hoeft geen droom te zijn.

 

Stel je beslissing niet langer uit en druk op de knop. Kijken we of we kunnen samenwerken.