Onze samenwerking, jouw beoogde resultaat?!

Werken aan je onderneming en het ondernemerschap vraagt om een setting waarin veiligheid, vertrouwen en respect niet ter discussie staan. Dan is het mogelijk om je grenzen te verleggen en uit je comfortzone te komen. De praktijk heeft uitgewezen dat mijn klanten zich in onderstaand profiel herkennen.

Mijn klanten leveren diensten aan zakelijke partijen en consumenten. Niet zelden hebben zij al jaren ervaring opgedaan in een vast dienstverband en kiezen er nu voor om hun expertise vanuit een eigen bedrijf in te zetten.

Het zijn experts op hun vakgebied. Hun honger naar verdieping èn verbreding van hun kennis is oneindig.

Vernieuwing vinden zij  belangrijk. Up-to-date blijven is immers noodzakelijk om steeds de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.

Het zijn lezers. De stapel boeken naast het bed of op het bureau groeit gestaag. En zijn het (vaak tijdelijk) geen boeken dan worden kranten en vakliteratuur doorgespit.

Kwaliteit leveren staat niet ter discussie. Een stapje extra zetten is regel en geen uitzondering.

Nee zeggen behoort niet tot hun standaard vocabulair. Mooie kans om je kennis te verbreden, die laat je niet voorbij gaan.

Mijn klanten realiseren zich op enig moment dat je veel kennis kunt hebben, maar dat het niet onbelangrijk is dat je doelgroep dit ook ziet. Je wilt immers iets neerzetten, iets realiseren. Maar hoe is dan de vraag?

 ‘Roeptoeteren’ past niet bij hen. Ze zijn vaak meer van ‘men moet maar zien hoe goed ik ben’. Ze ervaren dat ‘geen nee zeggen’ de gewenste zichtbaarheid niet vergroot. Het is voor een ander onduidelijk waar ze echt voor staan.

Zonder uitzondering zijn zij intrinsiek gemotiveerd om hun doelen te realiseren. Door de vele actiepuntjes blijven er toch zaken liggen en is een jaar voorbij voordat ze er erg in hebben. Een stok achter de deur of een steuntje in de rug helpt hen om focus te houden.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Kennis is overal te vergaren, de ervaring die met deze kennis is opgedaan, moedigt mijn klanten aan om andere paden naar hun doel te verkennen. Hun eigen kennis en ervaring delen zij uiteraard ook royaal.

Op ‘eigenwijze’ succesvol, de insteek van het Mastermind Instituut om groei te realiseren, spreekt hen aan. Ieder mens is immers uniek. Juist het unieke maakt dat je met zelfvertrouwen, op een manier die bij jou past, je ambities kunt realiseren.    

Ik wil overleggen hoe wij kunnen samenwerken