Jij

“For things to change, you have to change”
Jim Rohn

Werken aan je onderneming en het ondernemerschap vraagt om een setting waarin veiligheid, vertrouwen en respect niet ter discussie staan. Dan is het mogelijk om je grenzen te verleggen en uit je comfortzone te komen. De praktijk heeft uitgewezen dat mijn klanten zich in onderstaand profiel herkennen.

Mijn klanten leveren diensten aan zakelijke partijen en consumenten. Niet zelden hebben zij al jaren ervaring opgedaan in een vast dienstverband en kiezen er nu voor om hun expertise vanuit een eigen bedrijf in te zetten.

Het zijn experts op hun vakgebied. Hun honger naar verdieping én verbreding van hun kennis is oneindig.

Vernieuwing vinden zij  belangrijk. Up-to-date blijven is immers noodzakelijk om steeds de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.

Het zijn vaak lezers. De stapel boeken naast het bed of op het bureau groeit gestaag. En zijn het (vaak tijdelijk) geen boeken dan worden kranten en vakliteratuur doorgespit. Kwaliteit leveren staat niet ter discussie. Een stapje extra zetten is regel en geen uitzondering.

Mijn klanten realiseren zich op enig moment dat je veel kennis kunt hebben, maar dat het belangrijk is dat je doelgroep dit ook ziet. Je wilt immers iets neerzetten, iets realiseren. Maar hoe is dan de vraag?

‘Roeptoeteren’ past niet bij hen. Om hun kennis te kunnen etaleren zeggen zij zelden ‘nee’ op een verzoek. Zij ervaren op enig moment dat ‘alles willen aanpakken’ de gewenste zichtbaarheid niet vergroot. Sterker nog, het is voor anderen onduidelijk waar ze echt voor staan.

Zonder uitzondering zijn zij intrinsiek gemotiveerd om hun doelen te realiseren. Door de vele actiepuntjes blijven er toch zaken liggen en is een jaar voorbij voordat ze er erg in hebben. Een stok achter de deur of een steuntje in de rug helpt hen om focus te houden.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Kennis is overal te vergaren. Het gaat om de ervaring die met deze kennis is opgedaan. Dat moedigt mijn klanten aan om andere paden naar hun doel te verkennen. Hun eigen kennis en ervaring delen zij uiteraard ook royaal.

Op ‘eigen wijze’ succesvol is de insteek van het Mastermind Instituut om de next step te realiseren. Dat  spreekt mijn klanten aan. Ieder mens is immers uniek. Juist het unieke maakt dat je met zelfvertrouwen en op een manier die bij jou past, je ambities kunt realiseren.    

Onze samenwerking, jouw beoogde resultaat?!