Realiseer in 2020 jouw plannen!

 

 

 

 

Kennis, ervaring & positieve mensen, alles op één plek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik spreek veel zelfstandige professionals die, net als ikzelf, hun carrière zijn gestart bij een werkgever. Na jaren hebben zij de stap gezet om voor zichzelf te beginnen. De redenen zijn heel verschillend maar vrijheid is wel een woord dat er vaak in voorkomt. Vrijheid om je eigen tijd in te delen, vrijheid om je eigen ideeën een kans te geven, vrijheid om je eigen beslissingen te nemen. Top! 

Je hebt echter ook de vrijheid om je voorgenomen acties uit te stellen. En helaas is het zo dat als je het een keertje uitstelt, het de volgende keer gemakkelijker wordt om het nog maar een keertje door te schuiven. Ja dan was het zo gek nog niet dat je bij je werkgever wel aan bepaalde doelstellingen en deadlines werd gehouden. 

Hoe bijzonder is het eigenlijk dat we liever onszelf teleurstellen dan een ander. Maar als we dat nu weten, ligt de oplossing dan niet voor het oprapen?

Stel dat het mogelijk zou zijn om....

Zelfstandige Professional te zijn én mensen te hebben die jou ECHT accountabel houden voor het realiseren van je plannen.
Een soort Raad van Advies, die de directie (jou dus) scherp houdt, van kennis voorziet en onderwerpen vanuit ander perspectief belicht. 

Lijkt dit je iets?

Dan is een online Mastermind wellicht iets voor jou.

Dit is wat je krijgt in Jouw online Mastermind

“Lous wordt ervaren als een senior professional qua inhoud én proces. Daadkrachtig, inlevend en waar passend met een vleug humor weet ze mensen keer op keer in beweging te krijgen om verder te ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat onze samenwerking nog vele jaren mag duren!”

Ingrid Straet, Instituut voor Psyche Economie

Stop met het uitstellen van al je acties, word lid van ‘Jouw Mastermind’!

Officiële lancering is 1 januari 2020. Word nu lid en maak gebruik van de speciale lanceringsprijs. Een jaar lang werken aan je bedrijf met de mogelijkheid om in termijnen te betalen

Lous van Haarst

Even voorstellen…….
Ruim 15 jaar werkte ik bij KPMG. Eerst als organisatie-adviseur, later als manager Organisatie & Informatie. Met mijn team resultaten neerzetten die door anderen voor onmogelijk werden gehouden, dat was wat mij dreef. Uiteraard wel op een manier dat ook mijn teamleden hier enthousiast van werden en die extra stap wilden zetten. Hier is de basis gelegd voor mijn overtuiging dat je door het STAPELEN van IDEEEN een beter resultaat kunt realiseren.
Vanuit het Mastermind Instituut richt ik mij op zelfstandige professionals die een Krachtig Bedrijf willen Construeren. Mannen en vrouwen  zoals jij, die niet langer alléén met vraagstukken en dilemma’s willen worstelen. Mannen en vrouwen die samen met collega-ondernemers oplossingsrichtingen en IDEEEN willen STAPELEN voor een krachtig resultaat. Dit kan in het Mastermind Instituut zowel online als offline, net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Kern is dat jij stappen zet en die finish haalt. En weet je, die eindstreep ligt zelden waar jij die van tevoren hebt getrokken. Er komt steeds weer een ‘next step’. Hoe uitdagend is dat!

 

Dit is iets voor jou als...

Dit is niks voor jou als...

Tijdelijk een heel speciale prijs………….

1 januari 2020 gaat Jouw Mastermind officieel live. De maand december gebruik ik om ‘een aantal puntjes op de i’ te zetten. En dat werkt beter als er al mensen actief zijn. Je hebt dan alle gelegenheid om je profiel in te vullen en alvast wat rond te kijken. De training voor januari staat er overigens al op. Dus als je wilt kun je direct starten. Liever echt even Kerstreces, helemaal goed natuurlijk.

Let op! Dit aanbod is slechts geldig tot vrijdag 20 december 23.59 uur.

Let op: extra bonus

Gratis 1 op 1 coachgesprek met Lous

Extra BONUS t.w.v. €379,-

voor de eerste 5 aanmeldingen

Een gesprek op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Misschien zoek je in januari een sparringpartner om je WHY scherp te krijgen, of in de zomer. Jij bepaalt het juiste moment, samen kijken we naar het tijdstip. 

De eerste 5 deelnemers krijgen een bericht per mail.

Werken aan jouw bedrijf op het moment dat jou dit uitkomt maar met de zekerheid dat jij bij vragen en dilemma’s kunt terugvallen op collega-ondernemers die net als jij hun doelen willen realiseren. 

Niet langer op zoek hoeven naar kennis en ervaring, die is al voor jou verzameld. 

Wil jij een vraagstuk of dilemma in een kleine setting bespreken, dan is de maandelijkse Mastermind Tafel een mooie optie. Deze worden op verschillende plaatsen in het land georganiseerd. 

Met Jouw Mastermind heb je alle middelen in handen en zo je wilt, de stok achter de deur, om in 2020 je next step te zetten. Wacht niet langer, begin nu!

. “You cannot make progress without making decisions.”

Zig Ziglar