Wat zeg jij als iemand je vraagt waarom ze voor jou moeten kiezen

Ontdek jouw ondernemers- profiel en word onweerstaanbaar voor je ideale klant

Jij bent een kei in je vak, maar helaas zijn er bakken vol professionals die jouw expertise hebben. Je gesprekspartner wil weten wat het oplevert als hij met JOU in zee gaat. Wat onderscheidt jou van al die andere collega-ondernemers in je vakgebied.

En dan wordt het muisstil. Óf er komt een verhaal waar je gesprekspartner echt niet op aanslaat.

Eerlijk, je weet ook niet wat jou zo uniek maakt. Uniek voor jouw ideale klant. Je bent gewoon goed in je vak. En dat was toen je in loondienst was ruim voldoende.

Nu niet meer.

Nee laten we er niet omheen draaien. Het gaat uiteindelijk om de match tussen je opdrachtgever en jou. Je gesprekspartner wil weten wie jij bent als mens én ondernemer. De manier waarop jij denkt én handelt. Dat wil hij horen, zien en voelen. Dus je komt niet weg met alleen een leuk persoonlijk verhaaltje.

Maar als jij kleur bekent, dan weet je ook meteen of dit een ideale klant is.

Alle reden dus om je ondernemersprofiel helder te hebben en scherp neer te zetten.

Appeltje, eitje? Waarom heb je het dan nog niet haarscherp. Voelt het nog niet helemaal als JIJ? Het antwoord is eenvoudig. Wat jij heel gewoon vindt, is voor een ander heel bijzonder. En dan heb ik het nog niet over je blinde vlekken. Kom daar maar eens achter. 

Jij bent de kern van je bedrijf. Het draait om jou, met jouw persoonlijkheidskenmerken. Om jouw visie. Als jij dat scherp hebt, vallen de andere puzzelstukjes in elkaar. Jij en je bedrijf worden één geheel.

Hoe je deze stap zet?

In mijn 1 op 1 werktafel van 2 uur ga ik met je in gesprek. En dat kan soms confronterend zijn. Het vraagt lef om eerlijk in die spiegel te kijken. Maar alles blijft tussen jou en mij. Bovendien bepaal jij of je antwoordt op een vraag. En voordat je denkt dit wordt een groot drama. Nee hoor we lachen ook heel wat af.

Je mag het vervolgens lekker allemaal laten bezinken. In een 2e gesprek van 1 uur gaan we samen aan de slag om woorden te geven aan wat jou nou echt super aantrekkelijk maakt voor je ideale klant.


Je Investering

Dat is wat je wilt. Je ondernemersprofiel klip en klaar. Jij vertelt straks probleemloos wie jij bent en wat jou onderscheidt van je collega-ondernemers. 

Dit vraagt een investering:

  • In tijd: We werken samen 3 uur. Reserveer ook wat tijd voor de voorbereiding en verwerking. 
  • In geld: €497  inclusief mijn voorbereidingstijd, ex btw. Het lijkt me een no-brainer.

Gaan wij samen aan de slag? Je bent van harte welkom op mijn kantoor in Harderwijk
of we ontmoeten elkaar via Zoom. Zelfs een combi is mogelijk.
Aan jou de keuze.

En niet onbelangrijk; als jij hieronder de opdracht hebt gegeven, neem ik contact met je op om de 1e afspraak in te plannen.
Vinden we ongetwijfeld op korte termijn een moment dat ons beiden past.