Stop met blijven nadenken, vraag het...

Mastermind Call; Als Jij Zit Te Springen Om Antwoorden...

"Ontdek Hoe Samen Sparren over Je Vraag, Jou In De Actiestand Houdt"

Jij wilt je bedrijf verder professionaliseren. Je hebt je plannen scherp. En bent gemotiveerd om ze te realiseren. 

Toch merk je dat je regelmatig obstakels tegenkomt. Je twijfelt. Hoe ga je het aanpakken. 

Een zoektocht op internet levert veel E-books op, maar weinig antwoorden. Je twijfels groeien. Je merkt dat je de neiging hebt om je acties uit te stellen. En dat is geen optie want dan vangen die plannen alleen maar stof. 

En eerlijk, je weet precies wat je nodig hebt. Collega-ondernemers met wie je even kunt sparren. De juiste mensen die jou snel kunnen vertellen wat zij zouden doen. Het is hun expertise óf ze hebben zelf met het bijltje gehakt. Nieuw dilemma; want waar tref je deze professionals?

In de Mastermind Call

Mastermind Call

Elke maand organiseer ik 2 Mastermind Calls. Online bijeenkomsten waarin je met andere ondernemers je vraag kunt bespreken. Hier krijg je uiteraard antwoord. Maar door met elkaar te sparren, ook veel nieuwe ideeën. De ervaring leert dat de vragen die de anderen inbrengen jou ook de nodige Aha’s opleveren. 

De Mastermind Calls zijn op vaste momenten. Wel zo handig voor je agenda. 

Mastermind calls bieden jou:

“In een open sfeer meedenken en tips krijgen over onderwerpen die ons allen raken,...... hoe dan? Energie, nieuwe inzichten – zeer waardevol.”

"Aangestuurd door Lous hebben de Mastermind Calls mij enorm veel energie en nieuwe inzichten gegeven en misschien nog belangrijker: aangezet tot actie."


Je Investering voor 1 jaar lidmaatschap

Je investering is €684. In 12 termijnen van 57 euro. 

Of investeer in één keer 570 euro.

Voor wie

De Mastermind Calls zijn er voor ondernemers die in de actiestand staan. Ze werken gefocust aan hun plannen. Soms weten ze het even niet. Zoeken naar antwoorden op internet, E-books downloaden? Kost hen te veel tijd. Ze willen even online face-to-face sparren over hun vragenZe worden blij van bewezen oplossingen en adviezen. Kunnen ze direct verder.

Ze komen kennis halen én delen. Zij realiseren zich dat waardevolle kennis delen, hen ook zichtbaar maakt bij de andere leden. 

Doe mee met de Mastermind Calls en werk ook met mij

Ik ben Lous van Haarst. Eigenaar van het Mastermind Instituut. Ik werk met professionals zoals jij. Experts op hun vakgebied die stappen willen zetten met hun bedrijf. 

Van huis uit ben ik bedrijfseconoom. Al tijdens mijn studie had ik meer belangstelling voor bedrijfsorganisatie dan puur voor de cijfertjes. Al zijn die wel belangrijk. Zeker in een eigen bedrijf.

Ruim 15 jaar werkte ik bij KPMG. Eerst als organisatie-adviseur, later als manager Organisatie & Informatie. Samen resultaten neerzetten, dat was wat mij dreef. 

En eerlijk, die drive is alleen maar groter geworden. Het geeft mij energie als ik een bijdrage mag leveren aan jouw resultaat. Uiteraard sta jij in de actiestand. Maar zonder gelijkgestemde ondernemers om je heen wordt het knap lastig om continu ‘aan’ je bedrijf te werken. Kennis, ervaring en de scherpe blik van anderen is dan absoluut onmisbaar.

Maak er gebruik van.

Doelen Stellen

Veel gestelde vragen, en uiteraard mijn antwoorden

Meld je nu aan

Stel je eens even voor dat jij de komende maanden continu AAN je bedrijf werkt. Je zet stappen en je bedrijf groeit. Oók nu.

Dat hoeft voor jou geen droom te zijn.

Meld je aan voor de Mastermind Calls. Werk samen met mij en andere deelnemers. Je maakt gebruik van elkaars  kennis en ervaring. En niet onbelangrijk je staat er niet langer alleen voor. 

Stel je beslissing niet langer uit en druk op de knop.

 

Hartelijke groet,
Lous

PS: Wil jij antwoord op je businessvragen, in de actiestand gaan, maar geen bakken met tijd kwijt zijn? Neem het ferme besluit en meld je aan.
Je investering is 570 euro. 

PPS: Betaal je liever in termijnen? dat kan ook. Betaal 12 maandelijkse termijnen van €57.

PPPS: Zo lang je lid blijft van de community, blijf je dit bedrag betalen. Voor jou geen prijsverhogingen dus!