Omring je met mensen waar jij sterker van wordt en betere beslissingen door neemt…..

Mastermind Community

"Hoe jij je bedrijf weer laat groeien, actie onderneemt, meer gedaan krijgt en er niet langer alleen voor staat"

Jij wilt blijven groeien met je bedrijf. Dat staat als een paal boven water. Toch bekruipt je steeds vaker het gevoel dat je tegen de stroom oproeit. En eerlijk, je verliest echt de grip. 

Natuurlijk, het is een lastige tijd. Daar hebben veel ondernemers last van. Maar jij wilt door. Niet bij de pakken neerzitten. Stappen zetten. De vraag is hoe je dit gaat aanpakken. 

Het antwoord: Omring je met de juiste mensen. 

En het goede nieuws; die heb jij gevonden. In de Mastermind Community sta jij er niet langer alleen voor. Je bespreekt je dilemma’s en uitdagingen met experts én collega-ondernemers. Zo weet je wat jij in je bedrijf moet veranderen om te groeien. Ook in deze barre tijden. 

Met je huidige koers kom je er niet

De laatste maanden is het heel duidelijk geworden: je komt niet waar je wezen wilt met je bedrijf. 

Afwachten totdat deze storm is gaan liggen? Geen optie. De oude tijden komen niet terug. Jij moet je bakens verzetten.

Die veranderingen hebben invloed op je businessmodel. Online is een blijvertje. Dat is wel duidelijk. Maar wat is nú nodig om je bedrijf verder te ontwikkelen. Je piekert je suf, je voelt je best eenzaam. Al die besluiten die je moet nemen —in je eentje.  Ondertussen schreeuwen de vragen om antwoord.

Eigenlijk is het best knap dat je business nog draait en zelfs weer begint aan te trekken.
Het vervelende is alleen dat je weet dat het tijdelijk is……

Er is geen ontkomen meer aan. Het is pompen of verzuipen. 
Je bent niet de enige. Veel ondernemers worstelen met deze vragen. 

Daar schiet je natuurlijk niets mee op. Jij wilt antwoorden. Dat kan en het mooie, het kost je weinig tijd

Stel je eens voor hoe jouw bedrijf er over 6 maanden uitziet

Maar ja, hoe kom je daar?

Je hebt de laatste maanden ontelbare webinars gevolgd. Meegedaan met challenges. En niet te vergeten die boeken…….. resultaat? Steeds meer twijfel.

Maar eerlijk? Je weet het best… Het ligt natuurlijk maar aan één ding… Alleen, tsja, het is best lastig om dat hardop te zeggen.

Daarom zal ik het voor je doen: JE KOMT NIET IN ACTIE.
Dat is het.

Punt uit. Het ligt aan jou. Jij komt niet in beweging. En daar zijn natuurlijk honderdduizend redenen voor, kijk maar.

Je vijanden

Vijand 1: Je denkt dat je te weinig kennis hebt. Je blijft informatie en kennis verzamelen. Je weet nooit of je genoeg weet. 

Vijand 2: Angst dat je verkeerd kiest. Je bent bang dat het pad dat je inslaat niet het juiste is. Dat je moet blijven roeien met de riemen die je hebt. Je kunt niet steeds in een ander systeem investeren. 

Vijand 3: Je gelooft niet echt dat je het kunt. Misschien gooi je bij tegenslagen het bijltje er wel bij neer. En als je iedereen moet geloven, dan komen die tegenslagen absoluut.

Toen jij leerde lopen ging dat stapje voor stapje. En met hulp van anderen. Viel je, dan werd je weer op je voetjes gezet. Je kreeg applaus als je iets verder kwam. Dat gaf jou zelfvertrouwen. En je stond er niet alleen voor. Zo heb je geleerd om te rennen.

Dat geldt ook voor jou als ondernemer. Als je stappen zet komt je doel dichterbij. Fijn toch als je hulp krijgt als je valt. En niet steeds alleen hoeft op te krabbelen. 

Dat wil jij toch ook?

De oplossing: Verzamel de juiste mensen om je heen

Je omgeving is uiteindelijk altijd sterker dan jouw wil. Met de juiste mensen om je heen, neem jij dus gewoon betere beslissingen.

Goed nieuws; In de Mastermind Community heb je ze binnen handbereik. Letterlijk met 1 druk op de knop.  Je komt in actie. Struikel je, dan vangen we je op. We helpen je weer op weg. Dit geeft jou zelfvertrouwen. Je legt je lat steeds een stukje hoger. Zo haal jij het resultaat dat jij voor ogen hebt.

"Waar ik zelf dacht een logische oplossing voor te hebben, bleken de anderen daar vaak totaal anders naar te kijken. Dit gaf mij verrassende, verhelderende en vernieuwende inzichten op mijn bedrijfsvoering. Zeer waardevol!"

Marjolein van Dijl, Studio Van Dijl Architecten BNA/BNI

''De Mastermind heeft mij een heldere lijn geboden om mijn bedrijf verder uit te bouwen en te laten groeien.”

Linda Stienen, Geldtalent

“Door Mastermind heb ik mijn bedrijf op een andere wijze herontdekt. Niet alleen in maar ook aan mijn bedrijf werken. Soms zijn acties heel voor de hand liggend, maar deze liet ik liggen. De spiegel van de anderen heeft mij geholpen.”

Marlou Pulles, Puur Pulles Fotografie

Mastermind Community

Met de mastermind community heb jij wat iedere ondernemer keihard nodig heeft: de juiste mensen om je heen.

Dat zijn natuurlijk mede-ondernemers. Maar leuk om te melden dat inmiddels twee experts hebben toegezegd om in de community content te delen.  Kennis die jij direct kunt toepassen. 

Ellen Röling

Ellen Röling, eigenaar van Röling teksten.
Zij is redacteur/tekstschrijver. En haar specialiteit; Het vertalen van complexe materie in heldere verhalen. En dit sluit heel mooi aan bij ……

Koos Luijk van  Koos Luijk | Social Media.
Hij deelt zijn tips en trics zodat jouw socialmedia accounts er echt professioneel uitzien.

Beide experts ondersteunen jou om je toegevoegde waarde onder de aandacht te brengen van je klanten.

Mijn wens is om hier nog iemand aan toe te voegen die alles weet over hoe jij zichtbaar wordt in de media. Ik heb wat namen op mijn lijstje staan, wordt vervolgd. 

De community is 7 x 24 uur beschikbaar. Antwoorden zijn altijd binnen handbereik. Je verliest geen tijd door zelf op onderzoek te gaan op het internet. Zo voorkom je dat je wordt afgeleid en de tijd door je vingers glipt.

Voor mij gaat er echter niets boven elkaar ontmoeten, online dan in dit geval. Daarom zijn er iedere maand 2 mastermind calls. Online bijeenkomsten waarin we met elkaar sparren over vraagstukken van de deelnemers. Hier krijg je uiteraard antwoord op je vragen. Maar door met elkaar te sparren, ook veel nieuwe ideeën.

Maar zoals ik zelf maar al te goed weet, eenmaal aan het werk ploppen er nieuwe vragen op. Die kun je natuurlijk in het algemene deel van de community stellen. Maar soms is het prettig om te overleggen met mensen die weten waar je precies mee bezig bent. Puur omdat ze ook aanwezig waren in de mastermind call. Scheelt veel uitlegtijd.
Ook hier is een oplossing voor. Je maakt in de community eenvoudig een eigen besloten groep aan. Kun je naar hartelust met elkaar overleggen.

Je wilt natuurlijk niet continu achter je laptop checken of er al een reactie is. Hoeft ook niet. We hebben namelijk een eigen app. Zo krijg je, als je dat wilt, direct bericht als iemand je vraag beantwoordt of jouw hulp inroept.

En o, ja, Masterminden is iets anders dan netwerken en het is ook geen vriendenclub. We gaan voor het resultaat van ieders bedrijf. Dus geen zachte heelmeesters….. je weet wel. Je houdt er wel heel hechte contacten aan over.

De Mastermind Community biedt jou:

Bonussen

Toegang tot het programma  “Jij B&T Je Bedrijf”. Waarde €397. Het is duidelijker dan ooit. De wereld verandert in een razend snel tempo. Hoe speel jij daar met je bedrijf op in? Hier helpt het businessmodel. Op 1 A4 breng jij je huidige business in kaart. Leidt het nog naar je doelen, of is het handig om aan bepaalde knoppen te gaan draaien? En wat verandert er nog meer?  Vind je bedrijf opnieuw uit. En vergeet geen essentiële bouwstenen.

Jouw ideale klant kiest voor jou omdat je hem raakt met jouw verhaal. Zoveel stories te vertellen maar welke zet jij in? Je gaat het ontdekken in de training “Welk verhaal zet jij in voor jouw bedrijf?” Waarde €147

Jij hebt groeiambities, maar personeel gun je graag een ander. Nee een samenwerking dat lijkt je wel iets. Dan wel eentje die energie en groei oplevert. Hoe je dit aanvliegt?  Je ontdekt het in “Maak van jouw samenwerking een daverend succes” Waarde €197

“In een open sfeer meedenken en tips krijgen over onderwerpen die ons allen raken,...... hoe dan? Energie, nieuwe inzichten – zeer waardevol.”

Monique Branse, Funeral Planner Veluwe

"Aangestuurd door Lous heeft de community mij enorm veel energie en nieuwe inzichten gegeven en misschien nog belangrijker: aangezet tot actie."

Elly Vreugd, Vreugd Fotografie voor ondernemers


Je Investering

De deuren van de Mastermind Community openen zich voor het grote publiek. Dat vieren we. Daarom is de investering voor de eerste 50 leden geen €960,- maar 480 euro (ex BTW).

Dit aanbod geldt tot uiterlijk xx november 23.59 uur en vervalt bij 50 deelnemers.

Wil jij je investering over 12 maanden spreiden? Dat kan, je betaalt dan 12 keer €47 (ex BTW). Je gaat het lidmaatschap voor minimaal 1 jaar aan.  

Het goede nieuws, deze prijzen gelden voor jou zolang jij lid blijft. Inderdaad, prijswijzigingen worden voor jou niet doorgevoerd!

Daarbovenop krijgen de eerste 50 deelnemers gratis bonussen ter waarde van bijna  €650,-

Voor wie en voor wie niet

De Mastermind Community is er voor ondernemers die in de actiestand staan. Die zich realiseren dat ze het niet redden door alleen heel hard in hun bedrijf te werken. Stappen zetten met je bedrijf vraagt andere acties. Je weet dat je (helaas) niet weet wat je niet weet. Je staat open voor andere inzichten.

De Mastermind Community gaat je helemaal niks  brengen als je denkt dat het een rode pil is die jij inslikt. En dat je dan op een simpele manier gemakkelijk andere resultaten haalt. Als je het uitsluitend ziet als een plek waar jij je antwoorden komt halen en niets komt brengen, dan wil ik je niet in de groep hebben.

Ook als jij de vuile was binnen wilt houden ben je hier aan het verkeerde adres. Grote kans namelijk dat we je dan verkeerde adviezen en feedback geven. Dat leidt alleen tot negativisme.

Weet je het altijd beter, het ‘Ja-Maar type’, stap niet in. Is echt zonde van je investering. Doe het gewoon op jouw manier. 

Ga jij meedoen met de Mastermind Community, dan werk je ook met mij

Ik ben Lous van Haarst. Eigenaar van het Mastermind Instituut. Ik werk met professionals zoals jij. Experts op hun vakgebied die stappen willen zetten met hun bedrijf. Met de juiste mensen dus 😉.

Van huis uit ben ik bedrijfseconoom. Al tijdens mijn studie had ik meer belangstelling voor bedrijfsorganisatie dan puur voor de cijfertjes. Al zijn die wel belangrijk. Zeker in een eigen bedrijf.

Ruim 15 jaar werkte ik bij KPMG. Eerst als organisatie-adviseur, later als manager Organisatie & Informatie. Samen resultaten neerzetten, dat was wat mij dreef. 

En eerlijk, die drive is alleen maar groter geworden. Het geeft mij energie als ik een bijdrage mag leveren aan jouw resultaat. Uiteraard sta jij in de actiestand. Maar zonder gelijkgestemde ondernemers om je heen wordt het knap lastig om continu ‘aan’ je bedrijf te werken. Iedereen heeft die beruchte stok nodig. En de kennis, ervaring en scherpe blik van anderen is absoluut onmisbaar.

Ervaar het in de Mastermind Community. Je snapt straks niet waarom je zo vaak alleen op je vragen hebt zitten broeden.

Veel gestelde vragen, en uiteraard mijn antwoorden

Meld je nu aan

Stel je eens even voor dat jij de komende maanden continu AAN je bedrijf werkt. Je zet stappen en je bedrijf groeit. Oók in deze lastige tijd.

Dat hoeft voor jou geen droom te zijn.

Word lid van de Mastermind Community. Werk samen met experts, mij en andere deelnemers. Je maakt gebruik van elkaars  kennis en ervaring. Je krijgt nieuwe inzichten. En niet onbelangrijk je staat er niet langer alleen voor. 

Stel je beslissing niet langer uit en druk op de knop.

 

Hartelijke groet,
Lous

PS: Wil jij antwoord op je businessvragen, in de actiestand gaan, maar geen bakken met tijd kwijt zijn? Neem het ferme besluit en meld je aan.
Je investering is geen €960,- maar vanwege de heropening 480 euro (ex BTW). En zolang jij lid blijft betaal je dit bedrag per jaar!

PPS: Krijg je ook mooi nog 3 trainingen. Waarde bijna  €650,-. Voor jou nu helemaal voor niets. 

PPPS: Dit aanbod geldt voor de eerste 50 deelnemers! Daarna is je investering 897 euro. Helaas vervallen dan ook de waardevolle bonussen.