Het antwoord op jouw business vragen
binnen handbereik

Mastermind Community

"Ontdek hoe jij in de actiestand blijft, ook als je vastloopt"

Jij wilt groeien met je bedrijf. Dat staat als een paal boven water. Je hebt je plannen scherp. En bent gemotiveerd om ze te realiseren. 

Toch merk je dat je regelmatig hindernissen tegenkomt. Je twijfelt. Hoe ga je het aanpakken. 

Een zoektocht op internet levert veel E-books op, maar weinig antwoorden. Je twijfels groeien. Je merkt dat je de neiging hebt om het bijltje erbij neer te gooien. Een ding weet je zeker, zo realiseer jij je plannen niet.

En eerlijk, je weet precies wat je nodig hebt. Mensen, géén E-books. De juiste mensen die jou snel kunnen vertellen wat zij zouden doen. Het is hun expertise óf ze hebben zelf met het bijltje gehakt. Maar waar vind je deze professionals?

In de Mastermind Community

Mastermind Community

Met de Mastermind Community heb jij wat iedere ondernemer keihard nodig heeft: de juiste mensen om je heen.

Professionals die net als jij hun kennis en ervaring willen delen. 

7 x 24 uur beschikbaar

De community is 7 x 24 uur beschikbaar. Antwoorden zijn altijd binnen handbereik. Je verliest geen tijd door zelf op onderzoek te gaan op het internet. Zo voorkom je dat je wordt afgeleid en de tijd door je vingers glipt.

Snel contact via de app

Je wilt niet continu achter je laptop checken of er al een reactie is. Hoeft ook niet. We hebben namelijk een eigen app. Zo krijg je, als je dat wilt, direct bericht als iemand je vraag beantwoordt of jouw hulp inroept.

Soms mis je even de motivatie

Het overkomt jou vast ook wel eens. Heb je even zeeën van tijd om AAN je bedrijf te werken, komt er niets uit je handen.

Misschien omdat je vastloopt. Leg je dilemma of vraag voor in de community. Kun je het even van je afzetten en met een andere actie aan de slag gaan.

Heb je behoefte aan inspiratie? Mij helpt het om weer eens even door mijn noteboek met quotes te lopen. Deze deel ik ook in de community. Heb jij wellicht ook iets aan.

Voor wie

De Mastermind Community is er voor ondernemers die in de actiestand staan. Ze werken gefocust aan hun plannen. Soms weten ze het even niet. Zoeken naar antwoorden op internet, E-books downloaden? Kost hen te veel tijd. Ze willen bewezen oplossingen en adviezen. Kunnen ze direct verder.

Leden in de community komen kennis halen én delen. Zij realiseren zich dat waardevolle kennis delen, hen ook zichtbaar maakt bij de andere leden. 

Herken jij je in dit profiel? Neem dan het besluit en meld je aan.

Meld je nu aan