Omring je met de juiste mensen, word sterker en neem betere beslissingen

Mastermind Groep

"Ontdek hoe jij je bedrijf laat groeien, meer gedaan krijgt en er nooit meer alleen voor staat"

Jij wilt groeien met je bedrijf. Dat staat als een paal boven water. Toch bekruipt je steeds vaker het gevoel dat je tegen de stroom oproeit. En dat levert je niks op.

Natuurlijk, het is een lastige tijd. Maar jij wilt door. Niet bij de pakken neerzitten. Stappen zetten.

De vraag is: Hoe pak je dit aan. 
Het antwoord: Omring je met de juiste mensen. 

Ondernemen is best eenzaam. Jij bent in je eentje verantwoordelijk voor je bedrijf. Zeker, er zijn mensen die wel even naar je willen luisteren. Die een advies voor je hebben.  Maar, je wilt ze niet steeds lastig vallen. En eerlijk, ze snappen je niet…….

Je weet als de juiste mensen met je meedenken, dan twijfel je niet langer. Nee je komt in actie……

Met je huidige koers kom je er niet

De laatste maanden is het heel duidelijk geworden: je komt niet waar je wezen wilt met je bedrijf. 

Afwachten totdat deze storm is gaan liggen? Geen optie. De oude tijden komen niet terug. Jij moet je bakens verzetten.

Die veranderingen hebben invloed op jouw manier van ondernemen. Online is een blijvertje. Dat is wel duidelijk.

Maar wat is nú nodig om je bedrijf verder te ontwikkelen?

Je piekert je suf, je voelt je eenzaam. Al die besluiten die je moet nemen —alleen. Ondertussen schreeuwen vragen om antwoord.

Eigenlijk is het best knap dat je business nog draait. Alleen: hoe lang duurt dit nog? Want je weet:

Er is geen ontkomen meer aan. Het is pompen of verzuipen. 
Gelukkig hoef je het niet alleen uit te vinden. Er zijn meer ondernemers die worstelen met dit soort vragen. En er zijn ook ondernemers die ze adequaat oplossen. Wat nu als jij je omringt met dat soort mensen?

Stel je eens voor hoe jouw bedrijf er dan over 6 maanden uitziet

Hoe kom je daar?

Je hebt de laatste maanden ontelbare webinars gevolgd. Meegedaan met challenges. En niet te vergeten die boeken…….. resultaat? Steeds meer twijfel.

Maar eerlijk? Je weet het best… Het ligt natuurlijk maar aan één ding… Alleen, tsja, het is best lastig om dat hardop te zeggen.

Daarom zal ik het voor je doen: JE KOMT NIET IN ACTIE.
Dat is het.

Het ligt aan jou. Jij komt niet in beweging. En daar zijn natuurlijk honderdduizend redenen voor, kijk maar.

Maak kennis met een paar van je vijanden

Vijand 1: Je denkt dat je te weinig kennis hebt. Je blijft maar informatie en kennis verzamelen. Je weet nooit of je genoeg weet. En daardoor kom je nooit in actie en gebeurt er niks.

Vijand 2: Angst dat je verkeerd kiest. Je bent bang dat je de verkeerde investeringen doet. Dat ze niet blijken te werken en je ze niet terugverdient. Daarom kies je niets.  

Vijand 3: Je gelooft niet écht dat je het kunt. Misschien gooi je bij tegenslagen het bijltje er wel bij neer. En als je iedereen moet geloven, dan komen die tegenslagen absoluut. Moet je dan maar stoppen met ondernemen?

Toen jij leerde lopen ging dat stapje voor stapje. En met hulp van anderen. Viel je, dan werd je weer op je voetjes gezet. Je kreeg applaus als je iets verder kwam. Dat gaf jou zelfvertrouwen. En je stond er niet alleen voor. Zo heb je geleerd om te rennen.

Dat geldt ook voor jou als ondernemer. Als je stappen zet komt je doel dichterbij. Fijn toch als je hulp krijgt als je valt. En niet steeds alleen hoeft op te krabbelen. 

Dat wil jij toch ook?

De oplossing: Verzamel de juiste mensen om je heen

Je omgeving is uiteindelijk altijd sterker dan jouw wil. Met de juiste mensen om je heen, neem jij dus gewoon betere beslissingen.

Goed nieuws; In een Mastermind werk je samen met andere deelnemers en mij aan je bedrijf. Zeker, in het begin kost dat tijd. Maar je stelt je plannen niet langer uit  je doet ze gewoon.

En loop je vast? Geen probleem. Kennis en ervaring is altijd binnen handbereik in de online community. Dat scheelt echt bakken met tijd en een hoop frustratie.

En weet je? Masterminden inspireert. Stappen zetten wordt leuk en is verslavend.

Het geeft jou zelfvertrouwen. Je legt je lat steeds een stukje hoger. Zo haal jij het resultaat dat jij voor ogen hebt.

"Waar ik zelf dacht een logische oplossing voor te hebben, bleken de anderen daar vaak totaal anders naar te kijken. Dit gaf mij verrassende, verhelderende en vernieuwende inzichten op mijn bedrijfsvoering. Zeer waardevol!"

''De Mastermind heeft mij een heldere lijn geboden om mijn bedrijf verder uit te bouwen en te laten groeien.”

“Door Mastermind heb ik mijn bedrijf op een andere wijze herontdekt. Niet alleen in maar ook aan mijn bedrijf werken. Soms zijn acties heel voor de hand liggend, maar deze liet ik liggen. De spiegel van de anderen heeft mij geholpen.”

Mastermind Groep

Met de mastermind groep heb jij wat iedere ondernemer keihard nodig heeft: de juiste mensen om je heen.

Het programma

Jij hebt je doel scherp. Je plannen en acties moeten dit resultaat opleveren. 
Je zit dan ook niet te wachten op kennis en adviezen die jou niet verder helpen. Nee je bent op zoek naar maatwerk. 

En dat is precies wat we leveren. We lopen alleen niet over jouw gebaande paden. Die ken je al. Wij hebben onze eigen favorieten. 😏

Concreet ziet het traject er als volgt uit:

 

  • Een Online intake om te onderzoeken of onze samenwerking jou echt helpt. Ik ben streng. Het werkt alleen als jij echt stappen wilt zetten en adviezen uitprobeert. De ervaring leert dat ‘ja maar’- professionals niet het beste uit mij naar boven halen. En dat wil ik wel geven.
  • Gaan we samenwerken dan starten met een 1 op 1 gesprek. We kijken dan samen loepzuiver waar jij eind van het jaar wilt staan. 
  • De eerste bijeenkomst met de groep (6 tot 8 deelnemers) is offline. Het is een kennismaking met elkaar, elkaars bedrijf en doelen. Uiteraard bespreken we ook de huisregels. Je kent ze al uit de intake. Maar puur voor de duidelijkheid. Ze zijn namelijk in beton gegoten.
  • De volgende bijeenkomsten zijn online. Een vast dagdeel in de maand. Die kun je voor 6 bijeenkomsten blokken. Wel zo handig.
  • Iedere maand heb je ook een 1 op 1 online gesprek. Ik reserveer per gesprek een uur. Het moment kun je boeken in mijn online agenda.
  • We ronden af met een offline bijeenkomst en vieren de resultaten

De community

Zul je altijd zien. Eenmaal aan het werk, ploppen er nieuwe vragen op. Daar wil jij natuurlijk graag direct antwoord op hebben. En dat kan. 

De community is 7 x 24 uur beschikbaar. Antwoorden zijn altijd binnen handbereik. Je verliest geen tijd door zelf op onderzoek te gaan op het internet. Zo voorkom je dat je wordt afgeleid en de tijd door je vingers glipt.

En het mooie, je hebt de keuze. Je kunt je vragen kwijt in het algemene deel van de community. Handig voor bijvoorbeeld kennisvragen. 

De Mastermind community heeft ook een eigen besloten deel. Prettig omdat zij perfect weten waar jij mee bezig bent. Ze hebben aan een half woord waarschijnlijk genoeg. 

Je wilt niet continu achter je laptop checken of er al een reactie is. Hoeft ook niet. We hebben namelijk een eigen app. Zo krijg je, als je dat wilt, direct bericht als iemand je vraag beantwoordt of jouw hulp inroept.

En o, ja, Masterminden is iets anders dan netwerken en het is ook geen vriendenclub. We gaan voor het resultaat van ieders bedrijf. Dus geen zachte heelmeesters….. je weet wel. Je houdt er wel hechte contacten aan over.

De Mastermind Groep biedt jou:

“In een open sfeer meedenken en tips krijgen over onderwerpen die ons allen raken,...... hoe dan? Energie, nieuwe inzichten – zeer waardevol.”

"Aangestuurd door Lous heeft de community mij enorm veel energie en nieuwe inzichten gegeven en misschien nog belangrijker: aangezet tot actie."


Je Investering

Je investering is €3176. In 8 termijnen van 397 euro. 

Of investeer in één keer 2800 euro.

 

Voor wie wel en voor wie zeker niet

Een Mastermind is er voor ondernemers die in de actiestand staan. Die zich realiseren dat ze het niet redden door hard in hun bedrijf te werken. Stappen zetten met je bedrijf vraagt andere acties. Je realiseert je  dat ‘je niet weet wat je niet weet’. Je staat open voor andere inzichten.

Een Mastermind gaat je helemaal niks brengen als je denkt dat het een rode pil is die jij inslikt. En dat je dan op een simpele manier andere resultaten krijgt. Als je het ziet als een plek waar jij je antwoorden komt halen en niets komt brengen, dan wil ik je niet in de groep hebben.

Ook als jij de vuile was binnen wilt houden ben je hier aan het verkeerde adres. Grote kans namelijk dat we je dan verkeerde adviezen en feedback geven. Dat leidt alleen tot negativisme.

Weet je het altijd beter, stap niet in. Is echt zonde van je investering. Doe het gewoon op jouw manier. 

je werkt ook met mij

Ik ben Lous van Haarst. Eigenaar van het Mastermind Instituut. Ik werk met professionals zoals jij. Experts op hun vakgebied die stappen willen zetten met hun bedrijf. Met de juiste mensen dus 😉.

Van huis uit ben ik bedrijfseconoom. Al tijdens mijn studie had ik meer belangstelling voor bedrijfsorganisatie dan puur voor de cijfertjes. Al zijn die wel belangrijk. Zeker in een eigen bedrijf.

Ruim 15 jaar werkte ik bij KPMG. Eerst als organisatie-adviseur, later als manager Organisatie & Informatie. Samen resultaten neerzetten, dat was wat mij dreef. 

En eerlijk, die drive is alleen maar groter geworden. Het geeft mij energie als ik een bijdrage mag leveren aan jouw resultaat. Uiteraard sta jij in de actiestand. Maar zonder gelijkgestemde ondernemers om je heen wordt het knap lastig om continu ‘aan’ je bedrijf te werken. Iedereen heeft die beruchte stok nodig. En de kennis, ervaring en scherpe blik van anderen is absoluut onmisbaar.

Ervaar het in je Mastermind. Je snapt straks niet waarom je zo vaak alleen op je vragen hebt zitten broeden.

Doelen Stellen

Veel gestelde vragen, en uiteraard mijn antwoorden

Meld je nu aan voor het intake gesprek

Stel je eens even voor dat jij de komende maanden continu AAN je bedrijf werkt. Je zet stappen en je bedrijf groeit. Oók in deze lastige tijd.

Dat hoeft voor jou geen droom te zijn.

Meld je aan voor het intake gesprek. Onderzoeken wij  of de Mastermind groep jou verder helpt. Of dat je iets anders nodig hebt. 

Stel je beslissing niet langer uit en druk op de knop.

 

Hartelijke groet,
Lous

PS: Wil jij antwoord op je businessvragen, in de actiestand gaan, maar geen bakken met tijd kwijt zijn? Neem het ferme besluit en meld je aan.