Mastermind Boardroom

“There is a better way to do it better…… Find It!”
Thomas Edison

Een betere weg vinden om je plannen te realiseren……

Ga er maar aan staan. Je plannen zijn ambitieus. Zelfs begin van het jaar was het zeker geen gelopen race. Maar nu….

Tijd is voor jou al jaren een schaars goed. Kiezen tussen je klant en je bedrijf dan is de keuze snel gemaakt. En ja, dat geldt ook vaak voor de keuze tussen je bedrijf en privé. Zeker de laatste maanden is de balans zakelijk-privé echt in een ander daglicht komen te staan. Het bedrijf delft het onderspit.

Regelmatig vraag je je af hoe je in ‘het nieuwe normaal’ je plannen moet realiseren. En eerlijk, je vraagt je af of je die plannen niet moet bijstellen..

Begrijpelijk. En je bent ook niet de enige...

Denk nog eens terug. Waarom bent je gaan ondernemen. Je had ongetwijfeld een doel. Klopt dat doel nog steeds?

Die stip op de horizon, daar lopen verschillende wegen naartoe. Jouw beste weg? Die ontdek je alleen door in actie te komen.

Dat kan alleen. Samen met andere ondernemers heeft voordelen.

Mastermind maakt solo-ondernemerschap minder alleen

Ontwikkelingen gaan snel, dat ervaren we iedere dag. Je hebt het ene besluit nog niet genomen of het volgende vraagstuk dient zich aan. 

Jij wilt de vaart erin houden. Maar geen onbezonnen beslissingen nemen. Jouw Mastermind helpt je de consequenties te overzien. Je kunt niet alles weten. Heerlijk als anderen je helpen om het plaatje compleet te krijgen. Scheelt een hoop ‘denkwerk’. Je blijft in de actiestand.

Je Mastermind is jouw Raad van advies

In de boardroom hebben wij het over:

Ondernemersdoelen. Een kristalhelder beeld van je organisatie helpt om focus te houden. Alle deelnemers hebben hun eigen bedrijf. Daarom werk ik maandelijks 1 op 1 met je, om je beeld aan te scherpen. Zo ontwikkel je niet alleen je bedrijf maar ook je ondernemerschap. 

Kennis en ervaring. We kennen allemaal elkaars doelen en plannen. Kennis, advies en feedback krijg jij op maat aangeleverd. Dat scheelt bakken met uitzoekwerk.

Elkaar accountable houden. De beruchte stok achter de deur hebben we allemaal nodig. Uitstellen is geen optie. Je neemt je acties gewoon. Bedenk eens hoeveel tijd dat scheelt.

De opbrengst

Buiten de boardroom merk jij dat je resultaten boekt. Je zelfvertrouwen groeit. Die lat komt steeds een beetje hoger te liggen. Je pakt je kansen. En dat kost je eigenlijk geen moeite. Je weet dat je Mastermind maatjes jouw vangnet zijn als je het even niet weet.

De weg, die heb jij dus gevonden

Nu even concreet.

  • Online intake om te onderzoeken of onze samenwerking jou echt helpt. Ik ben streng. Het werkt alleen als jij echt stappen wilt zetten en adviezen uitprobeert. De ervaring leert dat ‘ja maar’- professionals niet het beste uit mij naar boven halen. En dat wil ik wel geven.
  • We starten met een 1 op 1 gesprek waarin we kijken naar waar jij eind van het jaar wilt staan.
  • De eerste bijeenkomst met de groep (6 tot 8 deelnemers) is offline. Het is een kennismaking met elkaar, elkaars bedrijf en doelen. Uiteraard bespreken we ook de huisregels. Je kent ze al uit de intake. Maar puur voor de duidelijkheid. Ze zijn namelijk in beton gegoten.
  • De volgende bijeenkomsten zijn online. Een vast dagdeel in de maand. Die kun je voor 6 bijeenkomsten blokken. Wel zo handig.
  • Iedere maand heb je ook een 1 op 1 online gesprek. Ik reserveer per gesprek een uur. Het moment kun je boeken in mijn online agenda.
  • We ronden af met een offline bijeenkomst en vieren de resultaten.

Lous, ik weet het. Dit is wat ik zoek.