De Mastermind Community

“Surround yourself with only people who are going to lift you higher”
Oprah Winfrey

Oh zeker, de juiste mensen……

Vind ze maar eens. Jij hebt genoeg mensen om je heen die naar je willen luisteren. Maar je partner, vrienden en vriendinnen wil je ook niet steeds vervelen met jouw vragen en dilemma’s. En ze begrijpen het eigenlijk ook niet zo goed. Je houdt dan maar liever je mond.

En de netwerkbijeenkomsten? Daar zijn allemaal ondernemers. Die moeten je begrijpen. Maar dat is zeker niet de plek. Daar moet je uitstralen dat je super succesvol bent. Die mensen zijn nu juist je verwijzers naar potentiële klanten. Nee je kijkt wel uit.

Natuurlijk, alles is te vinden op internet en social media. Je volgt ook de nodige mensen. Maar eigenlijk is het nooit precies wat je zoekt. Resultaat? Je weet helemaal niet meer hoe je het aan zult pakken.

Nee jij zoekt mensen tegen wie je eerlijk kunt zeggen hoe de vlag erbij hangt. Die jou verder helpen als je vragen hebt. Je zoekt de frisse blik om uit die cirkel te komen. Dat doe je uiteraard ook graag voor hen.

Goed nieuws

Als jij kennis, ervaring, advies en feedback wilt ontvangen én geven, zoek dan niet verder. Je hebt de juiste mensen gevonden.

Bijna, moet ik zeggen. De Mastermind Community is in januari opgestart met een eerste groep. Zo hebben we ontdekt wat werkt én wat anders kan. Hoe we de community nog meer waarde kunnen geven. En ja, de situatie in de wereld, heeft ook een duit in het zakje gedaan. 😉. We zijn er bijna. Binnenkort gaan de deuren open voor nieuwe leden. Ik verwacht medio september. Maar dat wordt nog best spannend.

Vertel eens wat meer

Ik snap dat je dat denkt. En dat ga ik ook doen, de komende weken. Maar nu niet. Wil je zeker weten dat je niets mist, schrijf je dan in voor de ‘Extra Hersenkracht’. Daar deel ik inspiratie en alle nieuwe ontwikkelingen.

Lous, ik wil niets missen