Jouw Mastermind, altijd paraat

“Surround yourself with only people who are going to lift you higher”
Oprah Winfrey

Masterminden, je hebt er al enthousiaste verhalen over gehoord. Het lijkt je super om met positieve en gemotiveerde professionals te sparren over voorliggende vraagstukken en dilemma’s. Alleen…… het gaat jou nu echt niet lukken om op een vast moment in de maand deze collega-ondernemers te ontmoeten. Welke list is hier op te verzinnen?

Eigenlijk ben jij op zoek naar kennis en ervaring die op elk gewenst moment beschikbaar is niet waar? En dan wil je ook graag je zakelijke vragen en dilemma’s kwijt kunnen en daar uiteraard waardevolle feedback en antwoorden op krijgen.

Laten we eens inzoomen op de ledensite van Mastermind

  • Maandelijks staat er één thema op de agenda. Een onderwerp dat jou helpt om jouw krachtige bedrijf te creëren.
    We beginnen bij de basis, het fundament is immers belangrijk. Daar bouwen we op door. Het werkboek zorgt dat je de slag maakt van kennis vergaren naar in actie komen.  Wekelijks komt er extra ‘hersenkracht’ beschikbaar. Dit kan een podcast zijn, of een pdf, een interessant boek etc. Hersenkracht die jou motiveert en inspireert om de stappen te zetten die jij voor ogen hebt.
  • Per thema is er een Q&A rubriek in de community. Daar kun jij de dilemma’s waar je tegenaan loopt voorleggen. Of het nu een marketing vraagstuk is, een strategisch onderwerp of wellicht een technisch dingetje, je kunt het kwijt en krijgt ongetwijfeld een oplossingsrichting aangereikt. Ook geven we je graag feedback. Realiseer je dat we allemaal potentiële klanten van je zijn. En vanuit dat perspectief kunnen we je uiteraard ook adviseren.
  • Adviseren wordt een stuk eenvoudiger als we elkaar een beetje kennen. Daarom maak jij een profiel aan. Kan de feedback een stuk gerichter zijn. Bovendien kun je mensen dan ook gericht benaderen. Het versturen van privé-berichten behoort uiteraard tot de mogelijkheden.
  • We zijn allemaal potentiële klanten van elkaar zei ik al. Op een apart board kan iedereen zijn events promoten. Zo houden we het overzichtelijk.
  • Per trainingsonderwerp organiseer ik een Mastermind Tafel. Voor als jij een keer een dilemma offline wilt bespreken en meer de diepte in wilt gaan. In de hotseat breng jij je vraag in en ondersteunen de andere Tafelleden jou. Deze Tafels zijn op wisselende plaatsen in het land. Je schrijft er apart voor in. Voor de Tafels wordt, indien gewenst, een apart board binnen de community aangemaakt. Zo kunnen jullie ook na de bijeenkomst nog met elkaar sparren. Voor deze bijeenkomsten wordt een extra, vergoeding gevraagd.
  • Jouw online Mastermind is ook als app beschikbaar. Je hebt er dus altijd en overal de beschikking over.

Extra hersenkracht op het moment dat jij dat wilt. Wat mag dat wel niet kosten? Ik ga jou vertellen dat je verrast zult zijn over de investering die het in geld vraagt. In geld, want uiteraard jij bepaalt hoeveel tijd jij in de verschillende thema’s steekt.

Start 2020 goed en word lid!

Extra Hersenkracht

Graag ontvang ik de Extra Hersenkracht