Mastermind Tafel

Your rewards will be determined by the extent of your contribution, 
that is service to others” 

Earl Nightingale

Hoe zou jij het vinden om op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt, advies en feedback van collega ZP-ers in te kunnen roepen? Niet langer ‘slapeloze’ nachten hebben hoe je iets gaat oplossen, maar je vraag of dilemma voorleggen aan ondernemers die samen met jou op zoek gaan naar jouw blinde vlek, wat de reden is dat jouw aanpak niet het gewenste resultaat heeft. Ongetwijfeld komt er een oplossingsrichting voor jouw business vraagstuk op tafel waar jij mee verder kunt.

Soms is het voldoende om je vraag voor te leggen in een community. In  andere situaties heeft persoonlijk contact wellicht je voorkeur. In het Mastermind Instituut kun je nu voor beiden terecht. Op de besloten ledensite is ruimte ingericht waar jij je vragen kunt stellen aan gelijkgestemde zelfstandige professionals.  Maandelijks organiseer ik ook offline Mastermind Tafels. We gaan dan met elkaar dieper in op het onderwerp dat die maand op E-learning staat. Door samen de vraagstukken en dilemma’s te bespreken ontstaan nieuwe oplossingsrichtingen waar je weer mee verder kunt. Bovendien leert de ervaring dat dit proces ook tot nieuwe ideeën leidt. 

Mastermind Tafels:

  • Worden maandelijks op verschillende locaties in het land gehouden.
  • Kennen een vaste agenda. Het onderwerp wordt bepaald door het thema dat die maand in de E-learning wordt besproken.
  • Bestaan uit maximaal 12 deelnemers per keer.  Het voorzitterschap is in mijn handen.
  • Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om hun vraag of dilemma aan de orde te stellen. 
  • Vraagstukken van collega’s leveren jou ongetwijfeld de nodige AHA’s op.   

Om deel te kunnen nemen aan de Mastermind Tafels word je lid.  Van September tot en met Juni kun jij  inschrijven voor Tafels. De ledensite is uiteraard het hele jaar beschikbaar.

Je gaat een lidmaatschap aan voor 1 jaar (betaling per maand, kwartaal of jaar, net wat jou het beste uitkomt).  Uiteraard ontvang je tijdig een berichtje of jij je lidmaatschap wilt verlengen. Na het bereiken van je doelstellingen is er immers altijd weer een ‘next step’.

Per Mastermind Tafel van 3 uur betaal je €47 ex BTW. Deze kosten zijn non-refundable. Mocht je binnen 48 uur voor de bijeenkomst annuleren, dan breng ik je daarvoor een deel van de kosten extra in rekening en wel €23,50 ex BTW. Ik twijfel niet aan je reden maar wil graag de bezetting hoog houden. Een volle tafel is immers in ieders belang.

Wil jij een keertje aanschuiven om te kijken of het iets voor je is. Dat kan. De kosten bedragen dan €90 ex BTW. Je kunt hier éénmaal gebruik van maken. Je hoeft dan dus GEEN lid te zijn.

Ja, ik investeer in mijn bedrijf

Extra Hersenkracht

Graag ontvang ik de Extra Hersenkracht