Mastermind Tafel

Your rewards will be determined by the extent of your contribution, 
that is service to others” 

Earl Nightingale

Hoe zou jij het vinden om op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt, advies en feedback van collega ZP-ers in te kunnen roepen? Niet langer ‘slapeloze’ nachten hebben hoe je iets gaat oplossen, maar je vraag of dilemma voorleggen aan ondernemers die hier wellicht al een oplossing voor hebben gevonden. 

Soms is het voldoende om je vraag voor te leggen in een community. In  andere situaties heeft persoonlijk contact wellicht je voorkeur. In het Mastermind Instituut kun je nu voor beiden terecht. Op de besloten ledensite is ruimte ingericht waar jij je vragen kunt stellen aan gelijkgestemde zelfstandige professionals.  Heb jij een keer een vraagstuk waar je graag met meerdere zelfstandige professionals offline naar wilt kijken, dan is de off-line Mastermind Tafel een optie. 

Mastermind Tafels:

  • Worden maandelijks op verschillende lokaties in het land gehouden.
  • Kennen een vaste agenda.
  • Bestaan uit maximaal 6 deelnemers per keer. Zo kan ik garanderen dat we alle deelnemers de aandacht kunnen geven die nodig is. Het voorzitterschap is in mijn handen.
  • Hebben als centraal punt de ‘hotseat’.  De plek waar jij met je bedrijf gedurende 20 à 25 minuten in de schijnwerpers staat.

Om deel te kunnen nemen aan de Mastermind Tafels word je lid.  Van september tot en met juni kun jij  inschrijven voor tafels. De ledensite is uiteraard het hele jaar beschikbaar. Je lidmaatschap wordt automatisch beëindigd. Uiteraard ontvang je tijdig een berichtje of jij je lidmaatschap wilt verlengen. Je loopt dan geen thema’s mis. 

Per Mastermind Tafel van 3 uur betaal je €47 ex BTW. Deze kosten zijn non-refundable. Mocht je binnen 48 uur voor de bijeenkomst annuleren, dan breng ik je daarvoor een deel van de kosten extra in rekening en wel €23,50 ex BTW. Ik twijfel niet aan je reden maar wil graag de bezetting hoog houden. Een volle tafel is immers in ieders belang.

Wil jij een keertje aanschuiven om te kijken of het iets voor je is. Dat kan. De kosten bedragen dan €90 ex BTW. Je kunt hier éénmaal gebruik van maken. Je hoeft dan dus GEEN lid te zijn.

Ja, ik investeer in mijn bedrijf

Extra Hersenkracht

Graag ontvang ik de Extra Hersenkracht