Lig jij op koers met je plannen voor 2020?

Werkelijke beweging begint bij kristalhelder kijken!

Nieuw jaar, nieuwe kansen!? Hmmmm, gaat dat echt hand in hand? Stel dat dit zo is, hoe komt het dan dat een kleine 2 maanden later veel van de business plannen en de acties nog steeds een mooi voornemen zijn? Uitstellen leidt uiteindelijk vaak tot afstellen. En ja er komt ongetwijfeld weer een nieuw jaar waarvoor je weer mooie plannen kunt maken. 

Kom op, dat is vast niet wat jij wilt. Je laten leiden door de waan van de dag. Jij weet dat je dan steeds hetzelfde zult blijven oogsten. Wil jij iets anders, kom dan nu in actie! En ja, daar heb jij het nieuwe jaar niet voor nodig. Iedere dag kun je het anders gaan aanpakken.
Maar, stel het niet langer uit tot morgen……….

Ook jij weet in je hart heel goed wat je met je bedrijf wilt neerzetten. Je droom zeg maar. Toch is er iets waarom je daar nog niet bent. Iets wat jou tegenhoudt. De grootste uitdagingen die zelfstandige professionals noemen zijn:

  • TIJD: de dagen zijn overvol. Werken aan je bedrijf schiet er dan als eerste bij in.
  • Eerst nog meer KENNIS verzamelen. Ik wil mij wel als expert in de markt zetten. 
  • Ik weet eigenlijk niet WAT ik het eerste moet oppakken. Waar ga ik starten en wat is next.
  • Ik moet eerst maar eens VOLDOENDE klanten hebben dan kan ik aan de rest werken.
  • GELD, ik heb geen middelen om in mijn bedrijf te investeren. 

Er is ALTIJD een reden waarom jij nog niet in actie komt, aan iets anders voorrang geeft. Ook ik heb dat gedaan.

Alles veranderde toen ik voor mijzelf een kristalhelder doel formuleerde. De stip op de horizon zeg maar. Al mijn plannen en acties werken daar naar toe. In kleine stapjes, zodat ik kan bijstellen. Bovendien focus ik steeds weer op een beperkt aantal acties. Gevolg; ik zie resultaat en houd  er plezier in.  En ook heel prettig, komt er iets langs dat niet bijdraagt aan mijn doel, dan zeg ik zonder vervelend gevoel NEE. 

Gaat dit altijd probleemloos? Zeker niet! Ik omring mij al enige jaren met mensen die mij scherp houden. Mijn Raad van Advies zeg maar. Zij kijken vanuit een ander perspectief en regelmatig ligt de oplossing voor mijn vraag, letterlijk voor mijn voeten. Ik keek er gewoon overheen. 

Stel dat het ook voor jou mogelijk is om.......

in 2020 stappen te zetten richting jouw glasheldere doel. Dat jij ervaart dat het géén mooie dromen zijn. Dat jij ziet dat als je plannen maakt waar jij je echt aan wilt én kunt committeren, je ze ook realiseert.

Als je met mij gaat werken in deze Mastermind dan:

“Lous wordt ervaren als een senior professional qua inhoud én proces. Daadkrachtig, inlevend en waar passend met een vleug humor weet ze mensen keer op keer in beweging te krijgen om verder te ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat onze samenwerking nog vele jaren mag duren!”

Ingrid Straet, Instituut voor Psyche Economie

Blijf niet dromen maar kom in actie! 

Ik help je in 3 individuele gesprekken (in maart, mei en september) om kristalhelder te kijken naar je bedrijf en je plannen zodat je werkelijk in beweging gaat komen. 

De Mastermind bijeenkomsten in april, juni en oktober houden je scherp op je acties, en bieden je de mogelijkheid om je vraagstukken en dilemma’s aan collega’s voor te leggen. 

De Mastermind bijeenkomsten zijn op vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur. (De exacte data worden in overleg vastgesteld) 

Dit is iets voor jouw als...

Dit is niks voor jouw als...

SPECIALE AANBIEDING voor LEDEN ENTRE-FEMMES en de ZELFSTANDIGE PROFESSIONALS IN HUN NETWERK.

Het Mastermind Programma bestaat uit:

  • 3 individuele gesprekken in de maanden maart, mei en september. We nemen samen jouw bedrijf en je plannen onder de loep.
  • 3 mastermind bijeenkomsten waarin jij je vragen en dilemma’s voorlegt aan collega professionals en mij. Deze bijeenkomsten vinden plaats in de maanden april, juni en oktober. Op vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur. De exacte data bepalen we in overleg. 

Voor Entre-Femmes leden

voor zelfstandige professionals in je netwerk, die jij dit buitenkansje gunt.
want:
géén €947 maar €497 (ex BTW)

(liever de investering in je bedrijf spreiden, per maand betalen is mogelijk)

Let op! Er kunnen maximaal 10 professionals meedoen. Zo kan ik garanderen dat iedereen gezien, gehoord en ondersteund wordt.