Business coach voor ambitieuze ZP-ers
video opname

Plannen realiseren? Kom nu in actie…..

Je kunt er niet meer omheen, de vakantieperiode is voorbij. Die eerste opstart-week die jij je nog gunde —ook achter de rug.

Je weet het, je moet in de actiestand. Maar je merkt dat je het nog even uitstelt. Dat werk waar de klant op zit te wachten, doe jij natuurlijk. Maar die andere actiepunten…..

Je geniet nog even van de nazomer. Die is snel genoeg voorbij.

Maar helaas, het jaar ook.

Werken is een stuk eenvoudiger als je een stok achter de deur hebt. Je zet je klant ook niet in de wacht omdat het zonnetje schijnt.

Natuurlijk, je klant betaalt je voor je werk. Maar die acties AAN je bedrijf doe je toch niet voor de lol? Die moeten geld op gaan leveren.

Hoe realiseer jij die stok achter de deur? Of dat steuntje in de rug? Want dan kom jij in actie en ga je echt meters maken.

Je weet het, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Verzamel de juiste mensen om je heen.

Regelmatig krijg ik vragen, hoe je dit het beste kunt aanpakken. Hoe jij de mensen vindt die net als jij hun plannen geen stof willen laten vangen. Die niet bij de eerste tegenslag de handdoek in de ring gooien, maar kijken hoe nu verder?

Je weet het, je bent welkom in de Mastermind Community. Tenminste als jij echt gemotiveerd bent om stappen te zetten. Maar daar ga ik even vanuit.

Zeg je, leuk Lous, maar ik wil dit zelf organiseren. Prima. Heb jij de laatste maanden nog een training gevolgd? En liggen daar nog actiepunten? Ben je vast niet de enige. Vraag eens aan mede-cursisten of het een idee is om elkaar scherp te houden.

O ja, spreek wel duidelijk met elkaar af wat jullie van elkaar verwachten. Anders loop je het risico dat het je alleen maar ergernis gaat opleveren