Lous van Haarst

“je komt geen tijd te kort als je er tijd voor maakt''

Een uitspraak die ik nu echt kan omarmen, maar er waren andere tijden. Een blik op mijn cv leert dat ik voor veel zaken warm kan lopen. Mijn eigen bedrijf, partnerships, bestuurlijk werk, spreker, het vormt mijn zakelijke leven. 

Alleen het zakelijk profiel maakt natuurlijk niet wie ik ben. Als moeder van 4 sportieve jongens was ik vele uren op de sportvelden te vinden. De jongste twee (ja een tweeling) hebben sporten letterlijk met het melkflesje binnen gekregen. En je snapt het, ook hier was ik niet alleen toeschouwer maar coördinator bij de hockey, mede-organisator van voetbalkampjes en toernooien etc. Het gaf veel energie en bovendien ook erg leuke tijden met het gezin 'op en om de velden'. Terugkijkend heb ik mijn rollen als dochter, zus en vriendin op bepaalde tijden wel wat verwaarloosd of beter gezegd, er niet altijd de tijd voor vrijgemaakt die ik had gewild.

Schotels in de lucht houden betekent jongleren. Alles aandacht geven zodat het in beweging blijft. De jongsten zijn inmiddels ook het huis uit. Als ik nu, vanaf een afstandje naar het jongleren kijk, bedenk ik dat de bordjes zijn veranderd, het aantal wellicht ook maar de dynamiek is er gelukkig nog steeds.

Al die schotels hebben mij, bewust en onbewust, gebracht waar ik nu sta. Maar zeer zeker ook heb ik steeds scherper gekregen waar ik in geloof. Het zijn geen losse bordjes meer. Het is een fundament  geworden van waaruit ik, zakelijk en privé, leef.

Ik geloof in het unieke van de mens. Dat wat jou uniek maakt, geeft je de mogelijkheid om succesvol te zijn. Succes en zelfvertrouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die in zichzelf gelooft, op eigen wijze zijn dromen om kan zetten in resultaten.

In het Mastermind Instituut ondersteun ik je graag om op eigen wijze je ambities te realiseren. Neem eens een kijkje bij mijn aanbod of neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Herken jij je in het profiel van mijn klanten? Ik ook!