Lous van Haarst

“je komt geen tijd te kort als je er tijd voor maakt''

Welke ondernemer worstelt niet regelmatig met tijdgebrek? Tijd om bezig te zijn met de toekomst van uw bedrijf. Tijd om u in uw klanten te verdiepen. Tijd om de ontwikkelingen en trends in de dynamische omgeving van uw bedrijf bij te houden.

Structureel tijd vrijmaken is niet eenvoudig. In het Mastermind Instituut ondersteun ik ondernemers om hun bedrijf voor te bereiden op een succesvolle toekomst. Ik heb zelf ervaren hoe lastig het is om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Een streep door de agenda te zetten, me niet te laten afleiden en echt met de toekomst bezig te zijn.

Delen loont. “Door kennis en ervaring te delen met mensen die net als jij gemotiveerd zijn om hun doelen te realiseren, wordt helder wat je over het hoofd ziet. Je kijkt er letterlijk overheen. Iets waar je overheen kijkt kun je ook oprapen. Dat wat je opraapt aan nieuwe inzichten helpt om de beoogde ontwikkeling van je onderneming te realiseren.”

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen. Daar geloof ik oprecht in. En dat is waar ik met het Mastermind Instituut voor sta, kennis en ervaring op een gestructureerde manier delen. Hoe ik dit doe leest u onder diensten. Kern in alles wat ik onderneem is dat ik niet alleen wil inspireren maar ook ondersteun in het realiseren. En dan liefst zo, dat met meer plezier en minder moeite de gestelde doelen worden behaald.

Terugkijkend loopt ‘kennis’ als een rode draad door mijn leven. Door de voortschrijdende techniek is hier een ontwikkeling in waar te nemen. Toen ik als consultant startte bij KPMG, was kennis een bron van macht. Als eigenaar van kennis was je de expert. Nu is kennis voor iedereen beschikbaar en gaat het om de ervaring die is opgedaan. Ervaringen die ik graag deel. Of het nu is in het Mastermind Instituut, als bestuurder of binnen mijn netwerk.