Lous van Haarst

“De beste ideeën en oplossingsrichtingen vormen 
zich door de interactie tussen professionals”

Van huis uit ben ik bedrijfseconoom. Al tijdens mijn studie had ik meer belangstelling voor bedrijfsorganisatie dan voor de cijfertjes.

Ruim 15 jaar werkte ik bij KPMG. Eerst als organisatie-adviseur, later als manager Organisatie & Informatie. Met mijn team resultaten neerzetten die door anderen voor onmogelijk werden gehouden, dat was wat mij dreef. Uiteraard wel op een manier dat ook mijn teamleden hier enthousiast van werden en die extra stap wilden zetten.

Hier is de basis gelegd voor mijn overtuiging dat je door het STAPELEN van IDEEEN een beter resultaat kunt realiseren.

In 2000 verruilde ik een vast dienstverband voor mijn coachingspraktijk. Ik kon mij nu volledig richten op wat ik het liefste deed: executives, managers en professionals begeleiden om die resultaten neer te zetten die zij voor ogen hadden.

In de praktijk heb ik ervaren dat een eigen bedrijf hebben meer is dan expert zijn op je vakgebied. Het ontwikkelen van je ondernemerschap en je onderneming zijn minstens even belangrijk. Ook voor zelfstandige professionals. En juist daar investeren zij vaak weinig tijd en geld in.

Vanuit het Mastermind Instituut richt ik mij op zelfstandige professionals die een Krachtig Bedrijf willen Construeren. Mannen en vrouwen  zoals jij, die niet langer alléén met vraagstukken en dilemma’s willen worstelen. Mannen en vrouwen die samen met collega-ondernemers oplossingsrichtingen en IDEEEN willen STAPELEN voor een krachtig resultaat. Dit kan in het Mastermind Instituut zowel online als offline, net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Kern is dat jij stappen zet en die finish haalt. En weet je, die eindstreep ligt zelden waar jij die van tevoren hebt getrokken. Er komt steeds weer een ‘next step’. Hoe uitdagend is dat!

Extra Hersenkracht

Graag ontvang ik de Extra Hersenkracht