De aha’s zijn als het ware de pepers die u in beweging brengen en/of houden. Dus ja ik wil, gekaderd, weten wat ik niet weet en breng ook mijn kennis en expertise in. Ik realiseer mij steeds vaker dat de wijsheden van Napoleon Hill nog steeds gelden maar dat ondernemers hier nog te weinig hun voordeel mee doen.

Omring u met collega-ondernemers die net als u hun doelen willen realiseren en oprecht bereid zijn u te ondersteunen met het verwezenlijken van uw ambities.

Waak echter voor een bekende valkuil. U omringen met bevriende ondernemers zal niet opleveren wat u wilt. Juist feedback en kennis en ervaring van onbekende ondernemers geven u de nodige aha’s.

Ik daag u uit om naar een probeersessie van het Mastermind Instituut te komen en te ervaren wat collega-ondernemers voor u kunnen betekenen. Gedurende deze meeting kunt u tevens kennis maken met mijn wijze van begeleiden en mijn expertise.

Ja hoor, ik ben er weer ingetrapt……. Voor de allerlaatste keer

Ja hoor, ik ben er weer ingetrapt……. Voor de allerlaatste keer

‘Ja hoor ik ben er weer ingetrapt’ met deze woorden komt Karel binnen. Hij heeft meteen alle aandacht. Het klinkt erg kwaad en zo kennen we hem helemaal niet. Wie of wat heeft hem zover gekregen dat hij nu direct stoom af wil blazen?

30/5/2018
Begrijpt u uw klant?

Begrijpt u uw klant?

Nu ben ik echt de moeilijkste niet, maar er zijn momenten dat mijn irritatieniveau ongekende hoogten bereikt. Wanneer dat gebeurt? Op momenten dat iets voor mìj echt urgent is en die urgentie bij de leverancier of dienstverlener afgedaan wordt met, sorry zo werken wij niet. Witheet kan ik worden en uit onmacht meld ik dat ik overweeg om naar een andere partij op zoek te gaan. Helaas, geen enkele beweging aan de andere kant of erger nog, de opmerking, moet u zeker doen….!

19/6/2018
Ondernemen in het MKB is handen uit de mouwen èn achterover leunen

Ondernemen in het MKB is handen uit de mouwen èn achterover leunen

Ondernemen in het MKB betekent de handen uit de mouwen steken. Dat maakt dit ondernemen juist zo leuk. Dicht bij de klant, dicht bij de operatie, korte lijnen. Hard werken en resultaten boeken. De dagen vliegen om en voor u er erg in heeft staat er weer een nieuw jaar voor de deur.

30/5/2018