De aha’s zijn als het ware de pepers die u in beweging brengen en/of houden. Dus ja ik wil, gekaderd, weten wat ik niet weet en breng ook mijn kennis en expertise in. Ik realiseer mij steeds vaker dat de wijsheden van Napoleon Hill nog steeds gelden maar dat ondernemers hier nog te weinig hun voordeel mee doen.

Omring u met collega-ondernemers die net als u hun doelen willen realiseren en oprecht bereid zijn u te ondersteunen met het verwezenlijken van uw ambities.

Waak echter voor een bekende valkuil. U omringen met bevriende ondernemers zal niet opleveren wat u wilt. Juist feedback en kennis en ervaring van onbekende ondernemers geven u de nodige aha’s.

Ik daag u uit om naar een probeersessie van het Mastermind Instituut te komen en te ervaren wat collega-ondernemers voor u kunnen betekenen. Gedurende deze meeting kunt u tevens kennis maken met mijn wijze van begeleiden en mijn expertise.

‘Weten wat u niet weet’ is nodig om uw bedrijf te laten groeien.

‘Weten wat u niet weet’ is nodig om uw bedrijf te laten groeien.

U leest iedere dag één of meerdere kranten. U pikt ’s avonds nog even de actualiteiten mee. Leest vaktijdschriften en de stapel boeken naast uw bed groeit gestaag. Heeft u de zekerheid dat u niets belangrijks over het hoofd ziet? Iets dat het verschil kan maken tussen succesvol ondernemen of tegen de bierkaaien opvechten?

17/10/2018
Weet u wat u niet weet?

Weet u wat u niet weet?

Weet u wat u niet weet? Ik hoor u denken, natuurlijk niet want dan……Een logische reactie en als succesvolle ondernemer zult u ongetwijfeld de zaken goed voor elkaar hebben. Ondernemers die ik spreek zien vaak wel verbeterpunten binnen hun onderneming maar vertellen mij dat zij daar nu even niet aan toekomen.

30/5/2018
het wow-effect maakt het verschil

het wow-effect maakt het verschil

Het wow-effect, wat is dat eigenlijk? Is het zichtbaar, grijpbaar, voelbaar? Het klinkt mysterieus en positief. Wat kan het wow-effect betekenen voor jouw bedrijf?

14/12/2018