De aha’s zijn als het ware de pepers die u in beweging brengen en/of houden. Dus ja ik wil, gekaderd, weten wat ik niet weet en breng ook mijn kennis en expertise in. Ik realiseer mij steeds vaker dat de wijsheden van Napoleon Hill nog steeds gelden maar dat ondernemers hier nog te weinig hun voordeel mee doen.

Omring u met collega-ondernemers die net als u hun doelen willen realiseren en oprecht bereid zijn u te ondersteunen met het verwezenlijken van uw ambities.

Waak echter voor een bekende valkuil. U omringen met bevriende ondernemers zal niet opleveren wat u wilt. Juist feedback en kennis en ervaring van onbekende ondernemers geven u de nodige aha’s.

Ik daag u uit om naar een probeersessie van het Mastermind Instituut te komen en te ervaren wat collega-ondernemers voor u kunnen betekenen. Gedurende deze meeting kunt u tevens kennis maken met mijn wijze van begeleiden en mijn expertise.

Ondernemen in het MKB is handen uit de mouwen èn achterover leunen

Ondernemen in het MKB is handen uit de mouwen èn achterover leunen

Ondernemen in het MKB betekent de handen uit de mouwen steken. Dat maakt dit ondernemen juist zo leuk. Dicht bij de klant, dicht bij de operatie, korte lijnen. Hard werken en resultaten boeken. De dagen vliegen om en voor u er erg in heeft staat er weer een nieuw jaar voor de deur.

30/5/2018
Make things happen?!

Make things happen?!

Weet u wat u niet weet? Een vraag waar collega-ondernemers op reageren met natuurlijk niet of uitingen van gelijke strekking. Logisch! Ooit was mijn reactie op deze vraag, nee en wil ik dat wel weten? Het antwoord ligt al in de vraag besloten. Inmiddels, enige jaren verder, weet ik dat gevoed worden door collega-ondernemers die in andere branches werkzaam zijn, je verder helpen.

30/5/2018
Weet u wat u niet weet?

Weet u wat u niet weet?

Weet u wat u niet weet? Ik hoor u denken, natuurlijk niet want dan……Een logische reactie en als succesvolle ondernemer zult u ongetwijfeld de zaken goed voor elkaar hebben. Ondernemers die ik spreek zien vaak wel verbeterpunten binnen hun onderneming maar vertellen mij dat zij daar nu even niet aan toekomen.

30/5/2018