Referenties

“Door Mastermind heb ik mijn bedrijf op een andere wijze herontdekt. Niet alleen in maar ook aan mijn bedrijf werken. Soms zijn acties heel voor de hand liggend, maar deze liet ik liggen. De spiegel van de anderen heeft mij geholpen.”
Marlou Pulles, Puur Pulles Fotografie
“Lous wordt ervaren als een senior professional qua inhoud én proces. Daadkrachtig, inlevend en waar passend met een vleug humor weet ze mensen keer op keer in beweging te krijgen om verder te ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat onze samenwerking nog vele jaren mag duren!”
Ingrid Straet, Instituut voor Psyche Economie
“Intervisie met gelijkgestemde ondernemers in een vertrouwde ambiance onder leiding van een zeer ervaren coach/trainer blijkt keer op keer tot enorme inzichten te leiden onder onze deelnemers. De Mastermind workshop - en daarmee ook Lous zelf – is van grote invloed op de kwaliteit die wij nastreven met onze groeiprogramma’s. Trots dat zij zo haar steentje bijdraagt.”
Björn Six, Ondernemers Academie UOA
“Ik heb de Mastermind Groep als zeer nuttig en leerzaam ervaren. Iedere keer weer een moment van bezinning en erg leuk en leerzaam om te horen hoe anderen met soortgelijke kwesties omgaan. Ik ga mij nu focussen om het geleerde te implementeren. Ik heb jouw inbreng als prettig en deskundig ervaren en door de manier waarop jij de zaak voorbereidt en leidt wordt het rendement uit zo'n meeting zeker veel beter.”
Edgar Stam, LegalXs

Referenties

"Toen ik begon met het coachtraject wist ik wat ik wilde, maar ik wist niet hoe ik het moest aanpakken en hoe ik het moest opzetten. Lous heeft me laten zien hoe je met de juiste stappen in de juiste volgorde een bedrijf opzet en opstart. Dit deed ze door mij voortdurend materiaal aan te reiken wat ik uitwerkte en alles bij elkaar leidde dat tot een logisch samenhangend geheel. Deze manier van hoe wij gewerkt hebben, heeft mij enorm geholpen en inzicht gegeven in welke stappen je zet als ondernemer, maar ook de manier van denken als ondernemer. Want mindset is namelijk alles!! Lous kan op een hele prettige manier feedback geven, al is dat soms confronterend het is altijd opbouwend en steunend geweest, zodat het mij verder heeft gebracht. Lous, ik wil je bedanken voor je tijd, je input en al je wijze woorden!"
Sangita Bovenkamp, Sangita voedingscoaching
"Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen over mijn bedrijfsvoering (o.a. ‘niet alleen IN je bedrijf werken maar ook AAN je bedrijf werken’).Doordat de cursusgroep bestaat uit ondernemers uit zeer verschillende vakgebieden, was het bespreken van cases bijzonder verrassend. Waar ik zelf dacht een logische oplossing voor te hebben, bleken de anderen daar vaak totaal anders naar te kijken. Dit gaf mij verrassende, verhelderende en vernieuwende inzichten op mijn bedrijfsvoering. Zeer waardevol!"
Marjolein van Dijl, Studio Van Dijl Architecten BNA/BNI
''De Mastermind Groep heeft mij een heldere lijn geboden om mijn bedrijf verder uit te bouwen en te laten groeien.”
Linda Stienen, Geldtalent