Starten & Doorgaan

” Waar je nu staat zegt niets over waar je uitkomt”

Ontdek Hoe Jij In 3 Maanden De Basis Legt Voor Jouw Bloeiend Bedrijf

Je hebt je ingeschreven bij de KvK. En dan verandert je leven!? 
Klopt. Ineens geen automatische maandelijkse bijschrijving op je rekening, geen opdrachten die zomaar op je liggen te wachten. Geen collega’s die je even helpen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Waar je echt onrustig van wordt is die omzet. Die valt tegen. Goed de eerste maanden (jaren?) moet je investeren. Logisch. Maar die zijn nu wel voorbij. En die stapel rekeningen wordt ook niet kleiner.
Je opdrachten krijg je via mond-tot-mondreclame. Maar eerlijk, hap snap dekt beter de lading. En eigenlijk zijn het lang niet altijd de klussen waar je blij van wordt. Maar goed de schoorsteen moet roken.

Tuurlijk, je weet dat je niet de enige bent. Maar er zijn genoeg collega’s die het wel voor elkaar hebben. En dat steken ze niet onder stoelen of banken. Als een blij ei vertellen ze hoe goed het gaat. Super frustrerend. De vraag of je toch maar moet solliciteren, plopt steeds vaker op. Maar dat wil je ook niet. Je hebt niet voor niets die stap gezet. 

Zucht; hoe doen ze het….

Het antwoord

Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Zij weten dat een eigen bedrijf runnen iets extra’s vraagt. En dat zit niet in de hoeveel tijd die je werkt.  Nee die extra’s zitten vooral in het maken van keuzes – en je daaraan houden. Kiezen waar jij voor staat. Met welke klanten je wilt werken. Welk probleem los je voor hen op.  En hoe doe je dat. Kiezen is niet alleen ja zeggen, maar betekent ook nee zeggen tegen al het andere. Best lastig, zeker als je start. Doe je dat, dan gaat er een wereld voor je open.

Kiezen; het is er door mijn business coach ingehamerd. Want alleen dan houd je je business simpel. Steeds als ik iets verander, vraag ik me af of het eenvoudiger kan, slimmer.

Waar is jouw bedrijf nog te ingewikkeld? Welke besluiten ga je uit de weg. Misschien wel onbewust. Tuurlijk, dat kun je allemaal zelf uitzoeken. Maar dan weet je wat er gebeurt. Dat heb je de afgelopen tijd gedaan. Waarom zou dat nu veranderen?
Of we doen het samen. De komende 3 maanden. Ik help je om de verschillende onderdelen van je businessmodel scherp te krijgen.

Daar heb ik een tof programma voor ontwikkeld.

Starten & Doorgaan

Een programma met maar 1 doel;  Een stevig fundament voor je bedrijf. Je snapt dat jij daarvoor in actie moet komen. Een bloeiend bedrijf krijg je niet slapend.  

De zaken op een rijtje:

Je investering

Je businessmodel scherp over 3 maanden vraagt een investering in tijd. Hoeveel tijd jij er insteekt, bepaal je zelf. De ervaring van andere starters is dat zij gemiddeld een dagdeel per week nodig hebben. De Zoom-sessies duren 1 uur. Uiteraard beantwoord ik wel alle vragen. Dus het kan een beetje uitlopen.

Je investering in geld is €525. In 3 termijnen van 175 euro.

Of betaal in één keer 497 euro

Deze bedragen zijn inclusief 6 maanden toegang tot de community. 

Startdatum: Wil jij deze zomermaanden gebruiken om het fundament van je bedrijf te leggen? Dat kan: Maandag 13 juni starten we om 19.30 uur met de eerste Zoom-sessie. 
Maandag 5 september ronden we de 90 dagen om 19.30 uur af.

Maar eerst even iets anders

Als jij denkt dat inschrijven voldoende is voor het gewenste resultaat dan moet ik je teleurstellen. Ondernemers die ik begeleid zijn bereid om hun bakken met beperkende overtuigingen over boord te gooien en nieuw gedrag uit te proberen. Ze komen vol in de actiestand en blijven dat. En daar help ik uiteraard bij. Maar ik trek niet aan dode paarden. Heb ik achter me gelaten toen mijn zoons uit huis gingen 😉.

Veel gestelde vragen en antwoorden

Stel je eens voor dat je de komende 3 maanden aan het fundament van je bedrijf werkt. Je zet stappen en je bedrijf groeit. Dat hoeft geen droom te zijn.

Stel je beslissing niet langer uit en druk op de knop.