Start goed & zet je next step

Jij Bent Een Kei In Je Vak. Maar Ondernemen Is Je Niet Met De Paplepel Ingegeven.......

Een eigen bedrijf. Te mooi om waar te zijn. Zelf je tijd indelen. Alleen de ‘leuke’ opdrachten aannemen, je eigen tarief bepalen……

De werkelijkheid is anders. Onzekerheid is wat je voelt. Over je opdrachten, de financiële kant van het verhaal, de concurrentie.

Zucht, ben je eigenlijk wel een ondernemer? Misschien op zoek naar een andere werkgever. Lekker duidelijk.

Wacht even. Weet je nog dat je leerde fietsen? Ging dat zonder slag of stoot? Bij mij niet. Ik zag laatst een fotootje. Mijn vader rende achter mij aan. Dat hielp. Ik viel net niet. En dat gaf mij zelfvertrouwen om door te zetten.

Zo is het ook met leren ondernemen. Dat kun je helemaal alleen doen. Of je vraagt hulp. 

De Provincies Gelderland en Overijssel vinden het belangrijk dat zelfstandige professionals een goede start maken. Daarom is er de Startversneller.
Sta jij niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK? Dan wacht die voucher van €1000 misschien op jou.

Als gekwalificeerd coach bij de Startversneller ken ik de ins en outs. Wil je voordat je inschrijft even overleggen? je hebt natuurlijk maar 1 kans om die voucher binnen te slepen. Plan een gratis en vrijblijvend 1/2 uurtje met me.

Starten & Doorgaan

Bouwen begint bij de basis. Logisch toch? Maakt niet uit of je een heel huis bouwt, of wellicht alleen een afscheiding neerzet, het fundament is belangrijk. je hebt geen zin in ellende.

Het bouwen van je eigen bedrijf is eigenlijk niet anders. Tuurlijk je kunt zelf starten. Ervaring opdoen zeg maar. Niks mis mee. Maar als het niet gaat zoals je graag wilt, dan is hulp vragen geen zwaktebod. Kost minder tijd en scheelt bakken met frustraties.