Business coach voor ambitieuze ZP-ers

Wat het conflict opzoeken je als ondernemer kan opleveren…

Zoek jij regelmatig het conflict op?

Een vraag die ik vaak aan mijn klanten stel. En gek genoeg is het antwoord bijna altijd: NEE.
Ja, dat vind ik vreemd. Want zonder conflict bouw je geen Booming Business. Mijn mening😜

Denk nog eens terug aan de periode dat je in loondienst was. Waren jullie het altijd met elkaar eens? Was een half woord genoeg om direct in de actiestand te gaan? Nooit iemand die een ‘ja maar..’ liet horen? Kan ik me niets bij voorstellen.

Ik hoor je al denken; en dit is exact waarom ik voor mezelf ben begonnen. Niet altijd en eeuwig die discussies maar gaan met die banaan.

Precies en je bent niet de enige die er zo over denkt. Leek me ook heerlijk.
Inmiddels zie ik het echt anders. Je kunt als zelfstandige professional succesvol zijn. Maar, je kunt het niet alleen. Helaas?!

Je hebt anderen nodig. Kun je natuurlijk allemaal dezelfde types om je heen verzamelen. En eerlijk, daar heb ik in mijn KPMG tijd regelmatig naar verlangd. Lekker efficiënt. De keerzijde is dat het je ook geen nieuwe inzichten oplevert. En zeg nou zelf, je bent toch niet alleen op zoek naar bevestiging. Al is dat soms best fijn.

Juist mensen die anders denken, andere ervaringen hebben, die zorgen voor nieuwe inzichten. Is niet altijd prettig. Maar adviezen en feedback die schuurt, zet wel iets in gang. Het blijft door je hoofd spelen.  Herkenbaar?

En wat dan wel prettig is; Jij bepaalt wat je uiteindelijk oppakt. Daarom ben je gaan ondernemen.
Dus mijn advies; zoek het conflict regelmatig op. En dan bedoel ik wel de constructieve versie 🤣

Probeer het eens uit. Wat heb je te verliezen.
Schrijf je in voor de gratis Mastermind Call.