Privé Mastermind

“The time to act is when the idea is hot and the emotion is strong”
Jim Rohn

Aan ideeën geen gebrek

Nee hoor, die ploppen gemakkelijk op. Je ziet het resultaat al voor je. Maar dan gebeurt er …… niets. Nou ja dat is niet helemaal waar. Je gaat in de ‘denkstand‘. Dilemma’s ploppen net zo gemakkelijk op als je ideeën. 

  • Je hebt eerst nog meer kennis nodig voordat…..
  • Je vraagt je af wie er op dit aanbod zit te wachten? Hoewel het lost wel een urgent probleem op.
  • Waar moet je eigenlijk starten. Steeds weer stuit je op het ‘kip’ en ei’-probleem. 
  • Je draait in kringetjes rond. Uiteindelijk kom je geen stap verder.

Resultaat? De twijfel slaat toe. Is dit nu wel echt een goed idee? Of misschien toch eerst die andere invallen eens beter onderzoeken.  Het moment gaat voorbij. Grrrrrr.

Van denken naar actie

Is de denkstand dan verkeerd? Nee zeker niet. Absoluut nodig zelfs. De vraag is alleen wat een goed moment is om je ‘grenzenloos’ aan dit proces over te geven. Een mooie gelegenheid is als jij je plannen maakt voor de komende 12 maanden. Veel ondernemers doen dat aan het einde van een kalenderjaar. Maar je kunt hier uiteraard ook een ander moment voor kiezen. 😉

Weten welke plannen jij gaat uitvoeren geeft je focus. Zo werk je in stappen naar je uiteindelijke doel. 

Maar ook dan ploppen die ideeën op

De aard van het beestje. Een plan zorgt natuurlijk nog niet dat jij je er aan houdt. En je stopt daar ook niet al die briljante hersenspinsels mee. Maar goed nieuws. Er is een oplossing

De juiste persoon die:

  • Jou helpt je plannen concreet te maken met een reële tijdsplanning.
  • Met je kijkt of een nieuw idee past binnen je plannen.
  • Jou feedback en advies geeft als je worstelt met een vraagstuk of dilemma
  • Die je accountable houdt voor de afgesproken acties.
  • Die de stok achter de deur is of het steuntje in de rug, net wat jij op dat moment nodig hebt.

Je plannen vangen niet langer stof. Je realiseert ze. Je zelfvertrouwen groeit. Je verlegt je grenzen en zo ga jij stap voor stap, met plezier, richting je doel. 

Realiseer je plannen met Privé Mastermind

We maken online kennis. In dit vrijblijvende gesprek, bespreken we onder andere of onze samenwerking jou helpt om resultaten te boeken.  Belangrijk is dat wij beiden hier echt voor de volle 100% achter staan. 

Gaan we samen aan het werk, dan nemen wij in een eerst gesprek je plannen onder de loep. Deze maken we heel concreet, inclusief een actieplan. Jij bent uiteraard in de lead, ik geef je feedback en advies. 

Maandelijks hebben we een 1,5 uur durend strategiegesprek. Dat kan online of op een nader te bepalen plaats. Net wat je voorkeur heeft. Tijdens deze gesprekken blikken we terug en kijken vooruit.  Ik geef je feedback en deel met jou mijn kennis en ervaring. Na het gesprek weet jij wat je acties voor de komende maand zijn. 

Je krijgt toegang tot de Mastermind Community. Hier kun je vragen en dilemma’s voorleggen. Altijd wel iemand die het antwoord weet. Ik ben ook in de community aanwezig. Bovendien kun je mij ook persoonlijke berichten sturen.

Een traject is minimaal 3 maanden. Daarna kun je per maand verlengen. 

Lous, dit gaat mij helpen.