Omring je met mensen waar jij sterker van wordt en betere beslissingen door neemt…..

Summer Mastermind

"Hoe jij antwoorden krijgt op je businessvragen, direct actie onderneemt én meer gedaan krijgt zonder dat het je bakken tijd kost"

In de Summer Mastermind weet je eindelijk precies wat er in je bedrijf moet veranderen om te ‘groeien’.
Je werkt met collega-ondernemers samen aan de dilemma’s en uitdagingen van hun en van jouw bedrijf.
Je maakt grote stappen, simpelweg door je te omringen met de juiste mensen.

Met je huidige koers kom je er niet

De laatste maanden is het heel duidelijk geworden: je komt niet waar je wezen wilt met je bedrijf.

Online is een blijvertje. Maar hoe en wat is voor jou nog niet helder. Je wilt niet als een blind paard achter concullega’s aanrennen. Je piekert je suf — en ondertussen schreeuwen de vragen om antwoord.

Eigenlijk is het best knap dat je business nog draait en zelfs weer begint aan te trekken.
Het vervelende is alleen dat je weet dat het tijdelijk is……

Er is geen ontkomen meer aan. Het is pompen of verzuipen. 
Je bent niet de enige. Veel ondernemers worstelen met deze vragen. 

Daar schiet je natuurlijk niets mee op. Jij wilt antwoorden. Dat kan en het mooie, het kost je weinig tijd

Je bereikt het met de Summer Mastermind

Stel je eens voor, jouw bedrijf de tweede helft van 2020.

Maar ja, hoe kom je daar?

Je hebt de laatste maanden ontelbare webinars gevolgd. Meegedaan met challenges. En niet te vergeten die boeken…….. resultaat? Steeds meer twijfel.

Maar eerlijk? Je weet het best… Het ligt natuurlijk maar aan één ding… Alleen, tsja, het is best lastig om dat hardop te zeggen.

Daarom zal ik het voor je doen: JE KOMT NIET IN ACTIE.
Dat is het.

Punt uit. Het ligt aan jou. Jij komt niet in beweging. En daar zijn natuurlijk honderdduizend redenen voor, kijk maar.

Je vijanden

Vijand 1: Je denkt dat je te weinig kennis hebt. Je blijft informatie en kennis verzamelen. Wanneer weet je zeker dat je genoeg weet. Je kent het antwoord, dat weet je namelijk nooit zeker.

Vijand 2: Angst. Angst dat je verkeerd kiest. Dat het pad dat je inslaat niet het juiste is. Moet je blijven roeien met de riemen die je hebt. Je kunt niet steeds in een ander systeem investeren. 

Vijand 3: Je gelooft niet echt dat je het kunt. Je bent bang dat je bij tegenslagen het bijltje erbij neergooit. En als je iedereen moet geloven, dan komen die tegenslagen absoluut.

Toen jij leerde lopen ging dat stapje voor stapje. En met hulp van anderen. Viel je, dan werd je weer op je voetjes gezet. Je kreeg applaus als je iets verder kwam. Dat gaf jou zelfvertrouwen. Zo heb je geleerd om te rennen.

Als je stappen zet komt je doel dichterbij. Fijn als je niet steeds zelf op hoeft te staan als je valt. Dat wil je toch ook als ondernemer?

De oplossing: Verzamel de juiste mensen om je heen

In de Summer Mastermind heb jij ze binnen handbereik. Figuurlijk dan want we spreken elkaar online. Je komt in actie. Struikel je, dan vangen we je op. We helpen je weer op weg. Dit geeft jou zelfvertrouwen. Je legt je lat steeds een stukje hoger. Zo haal jij het resultaat dat jij voor ogen hebt.

Summer Mastermind

Met de Summer Mastermind heb jij wat iedere ondernemer keihard nodig heeft: de juiste mensen om je heen.

In 3 online bijeenkomsten van 2 uur krijg jij antwoord op je vragen. Je gaat ongetwijfeld al stapjes zetten. Maar zoals ik zelf maar al te goed weet, eenmaal aan het werk ploppen er nieuwe vragen op. Zul je altijd zien dat die bijeenkomsten net voorbij zijn.

Geen probleem. Hiervoor hebben we de community. Jouw groep heeft heel 2020 toegang. Jullie krijgen zelfs een besloten stuk waar je naar hartelust met elkaar kunt overleggen. Prettig toch, deze mensen weten waar jij mee bezig bent.

Soms heb je misschien een algemene vraag. Plaats je hem in het deel van de community die voor alle leden toegankelijk is. Grote kans dat je direct antwoord krijgt. De community heeft een handige indeling. Zo zoek jij eenvoudig of er al eens iemand over het onderwerp een vraag heeft gesteld.

De community altijd binnen handbereik. We hebben namelijk een eigen app.

Sparren brengt je op nieuwe ideeën. Dat ga jij ervaren. Daarom ook in de community iedere maand de mogelijkheid om mee te doen aan een online Mastermind call.

En o, ja, Masterminden is iets anders dan netwerken en het is ook geen vriendenclub. We gaan voor het resultaat van ieders bedrijf. Dus geen zachte heelmeesters….. je weet wel. Je houdt er wel heel hechte contacten aan over.

Op een rijtje wat jij krijgt in de Summer Mastermind

Bonussen

Een template om je vraag voor te bereiden. Super handig en je benut je tijd optimaal. Het mooie, je kunt hem voor elke afspraak gebruiken waar je maar beperkte ‘spreektijd’ hebt. Ook als je naar een arts gaat of naar een 10 minuten gesprekje op school.

Een ½ jaar toegang tot de community. Waarde €300. Antwoorden op je vragen zijn altijd binnen handbereik in de community. Je verliest geen tijd door zelf op onderzoek te gaan op het internet. Zo voorkom je dat je wordt afgeleid en de tijd door je vingers glipt.

De Maandelijkse Mastermind Calls zijn er om met elkaar te sparren over allerlei business onderwerpen. Je kunt daar je vraag kwijt. Maar professionals doen ook regelmatig mee om anderen te helpen . Het levert altijd aha-momenten en inspiratie op

Investering & Data

Je investering voor de Summer Mastermind is géén €497,- maar 147 euro (ex BTW)

Je krijgt gratis een 1/2 jaar toegang tot de community en de Mastermind Calls.
De waarde is ruim €300,-

De bijeenkomsten zijn op:

Voor wie en voor wie niet

De Summer Mastermind is er voor ondernemers die in de actiestand staan. Die zich realiseren dat ze het niet redden door alleen heel hard in hun bedrijf te werken. Stappen zetten met je bedrijf vraagt andere acties. Je weet dat je (helaas) niet weet wat je niet weet. Je staat open voor andere inzichten.

De Summer Mastermind gaat je niets brengen als je denkt eenvoudig andere resultaten te realiseren. Als je het uitsluitend ziet als een plek waar jij je vragen en antwoorden komt halen en niets komt brengen. Als jij de vuile was binnen wilt houden. Grote kans namelijk dat we je dan verkeerde adviezen en feedback geven. De ervaring leert dat ‘Ja Maar-typen’ weinig opbrengst hebben.

Ga jij meedoen met de Summer Mastermind, dan werk je ook met mij

Ik ben Lous van Haarst. Eigenaar van het Mastermind Instituut. Ik werk met professionals zoals jij. Experts op hun vakgebied die stappen willen zetten met hun bedrijf. De juiste mensen dus 😉.

Van huis uit ben ik bedrijfseconoom. Al tijdens mijn studie had ik meer belangstelling voor bedrijfsorganisatie dan puur voor de cijfertjes. Al zijn die wel belangrijk. Zeker in een eigen bedrijf.

Ruim 15 jaar werkte ik bij KPMG. Eerst als organisatie-adviseur, later als manager Organisatie & Informatie. Samen resultaten neerzetten, dat was wat mij dreef. 

En eerlijk, die drive is alleen maar groter geworden. Het geeft mij energie als ik een bijdrage mag leveren aan jouw resultaat. Uiteraard sta jij in de actiestand. Maar zonder gelijkgestemde ondernemers om je heen wordt het knap lastig om continu ‘aan’ je bedrijf te werken. Iedereen heeft die beruchte stok nodig. En de kennis en ervaring van anderen is absoluut onmisbaar.

Ervaar het in de Summer Mastermind. Je snapt straks niet waarom je zo vaak alleen op je vragen hebt zitten broeden.

Veel gestelde vragen, en uiteraard mijn antwoorden

Meld je nu aan

Wil jij in september klaar zijn om die laatste maanden van 2020 te knallen, grijp dan deze kans. Doe mee met de Summer Mastermind. Hoe top is het om in de zomer de tijd die je werkt ook echt stappen te zetten. En ik weet niet hoe het voor jou is, maar mij geeft het extra energie als ik weet dat ook jij bezig bent. Voelt als een soort steuntje in de rug of stok achter de deur.

Dus stel je beslissing niet langer uit en druk op de knop.

Hartelijke groet,
Lous

PS: Wil jij antwoord op je businessvragen, in de actiestand gaan, maar geen bakken met tijd kwijt zijn? Neem het ferme besluit en meld je aan.
Je investering is geen €497,- maar vanwege de vakantie 147 euro (ex BTW)

PPS: Krijg je ook mooi nog een 1/2 jaar toegang tot de Mastermind Community en de Mastermind Calls. Waarde €300,-. Voor jou nu helemaal voor niets. 

PPPS: Dit aanbod geldt tot uiterlijk 12 juli 23.59 uur. En is voor maximaal 10 deelnemers!