"Hoe Jij Mega Aantrekkelijk Bent Voor Je Ideale Klant..."

Stel je eens voor dat dagelijks klanten aan jouw deur kloppen. Klanten die jou weten te vinden. Die ervoor kiezen om met jou te werken en niet met één van je collega’s. 

Je droomt ervan. Maar tegelijkertijd vraag jij je af hoe je daar komt. Je hebt het antwoord niet. Er zijn zoveel experts op je vakgebied.

Waarom zou iemand nu voor jou kiezen?

Klopt. Onderscheiden op expertise is maar voor een enkeling weggelegd. Maar je hebt nog een ander middel…

En dat ben JIJ.

JIJ bent je bedrijf. Mensen die met jou zaken doen gaan niet naar de buren omdat ze met JOU willen samenwerken.
En wat nu zo fijn is, er bestaat er maar één die exact zo is. En dat ben jij. 

Top! Appeltje eitje dus. Je gooit jezelf in de strijd. Blijkt ondernemen dus echt eenvoudig te zijn. 

Hoe kom je daar?

Na de eerste opluchting staat al weer een vraag scherp op je netvlies; HOE dan? Grr.

Dit wordt nog een hele struggle. 

Goed nieuws. Je bent niet de enige die het lastig vindt om te benoemen wat jou onderscheidt. Maar er zijn ook plenty professionals die dit wel hebben opgelost.

En dat kun jij ook…

Droom jij ervan dat:

Ook jij kunt dat realiseren. Maar voor alle duidelijkheid, en dat klinkt wellicht onaardig: het gebeurt niet vanzelf – als in je dromen. 

Als je dit echt wilt, kom dan NU in actie. Schrijf je direct in voor deze Werktafel: Zichtbaar Jezelf in Woord & Beeld.

Je weet het, doe je het niet meteen dan verdwijnt dit actiepuntje onderaan de lijst. En heel vervelend, grote kans dat je achter het net vist. We hebben steeds maar plaats voor 6 deelnemers. Jammer als je weer 2 maanden moet wachten toch? 

Zichtbaar Jezelf in Woord & Beeld

Een Werktafel vol dynamiek. Samen met maximaal 5 andere zelfstandige professionals en ons ga je aan de slag. Hard werken, maar ook veel lol. Met elkaar gaan we voor ieders resultaat. 

Tijdens deze Werktafel

Na afloop

Eind van de dag heb jij 5 foto’s die echt helemaal JIJ zijn. Je klanten ZIEN wat jouw aanpak is.

Naast foto’s waar je echt blij van wordt, heb jij tekst die jou perfect beschrijft. Jouw ideale klant weet dat jullie een match zijn. 

De combi Beeld en tekst maken het plaatje compleet. Je bent super aantrekkelijk voor je doelgroep. 

Samenwerken

Elly verzorgt mijn beeldmateriaal. En ik ben daar super tevreden over.  Regelmatig zeggen klanten tegen mij: “je bent echt zoals jij je op je website profileert” of “het is net of ik je al lang ken”.  Daarom vind ik het top om met Elly deze dag te organiseren. En we gaan opnieuw knallen. De eerste Werktafel was een groot succes. Lees wat het de deelnemers opleverde.

"Lous laat je in de spiegel kijken en samen met de andere tafelgenoten helpt ze je om je persoonlijke en professionele blik te verbreden en te verdiepen. En de treffende foto’s van Elly maken je nieuwe plaatje compleet."
Bart Landman
HSTotaal Communicat & Designl
"Ik kijk terug op een eerlijke, open en gezellige werktafel waarbij vooral werd samengewerkt. Alle deelnemers waren helpend naar elkaar zonder te veroordelen en daarbij waren jullie de positieve drijvende kracht. Dat kwam mede omdat jullie je niet presenteerden als alwetende, gevierde ondernemers, maar als professionals die ondanks hun expertise en briljante kenmerken óók nog hun leermomenten hebben."
Lieke van der Palen
educatie - communicatie
"Het sparren met de andere deelnemers is super waardevol. Zij kijken blanco naar jou en naar jouw bedrijf en geven mooie eye-openers. Mijn kernkwaliteiten, (waarvan ik me al bewust was) werden verdiept. Ik kreeg inzicht waarin ik mijzelf onderscheid ten opzichte van con-collega’s en welke woorden ik daarvoor in mijn marketing het beste kan gebruiken om mijn doelgroep aan te spreken. De dag prikkelt je om na te denken, hoe je dit neerzet in beeldmateriaal. Door middel van de fotoshoot heb je daarvan direct het resultaat ‘in handen’. Al met al een inspirerende dag, die je uit je tunnelvisie haalt en breder naar jezelf en je onderneming doet kijken.."
Nanda Otten - Duvekot
Kleur uniek
"Voordat ik meedeed aan de werktafel had ik maar één wens: als ik maar één 'AHA-erlebnis' heb, een gouden tip om weer verder te komen, ben ik al tevreden. En kijk eens aan: ik had er twee. Daarmee was het voor mij meer dan geslaagd!."
Ruud Bochardt
Directeur/hoofdredacteur bij GooiTV
"De feedback van mede ondernemers die je een spiegel voorhouden. Het maakt je weer scherp. Voor een ander weet ik het altijd mooi te vertellen. Tot het moment dat je met je eigen marketing aan de slag gaat."
Koos Luijk
Social media voor groen, grond, infra en bouw

Wie is Elly Vreugd

Ben jij vol passie en enthousiasme over jouw vak? En heb jij als ondernemer een duwtje in de rug nodig om meer zichtbaar te zijn. Ga jij voor zichtbaarheid met een professionele uitstraling? Dan maak ik graag foto’s die passen bij jouw brand, jouw kernwaarden.

Mijn naam is Elly Vreugd. Ik ben portretfotograaf en ik leg jouw kwaliteiten vast op beeld. Ben jij de spil van je bedrijf? Dan ben jij de persoon waarom alles draait en vind ik het belangrijk om op jouw te focussen. Voor mij is er niets mooier dan jouw persoonlijkheid in beeld brengen en jou de beste versie van jezelf te laten zien.

Je werkt ook met mij

Alleen is ook maar alleen

‘Ze moeten maar zien hoe goed ik ben’, het stond nog net niet op mijn voorhoofd getatoeëerd. Ik heb het over de tijd dat ik bij KPMG werkte. Eerst als organisatieadviseur, later als manager. Met afschuw keek ik naar collega’s die te pas en onpas — volgens mij— vertelden hoe goed ze waren. 

En als ik eerlijk ben, ook als ondernemer ging ik op die manier aan de slag. Maar helaas, zo werkt het niet. 

Scherp hebben wie jij bent, en dat meenemen in je ondernemerschap, op die manier handelen, daar draait het om. Dan krijgt je wat je hebben wilt. Te vaak zie ik dat die regel van achteren naar voren wordt gelezen. Dit is wat ik hebben wil, dan moet ik dat doen en ja dan ben ik dus… En dan verdwijn je in de grijze massa. 

Dit kan dus anders. Daar is wel een ietsiepietsie lef voor nodig. Maar daar helpen we je graag bij.  

Na de zomer...

In september 2022 gaan we weer met elkaar aan de slag.
Wil jij als eerste op de hoogte zijn – er is slechts plaats voor 6 mensen – stuur dan een berichtje