Voor zelfstandige professionals die gaan voor het autherntieke  plaatje

Zichtbaar Jezelf in Woord & Beeld

"Hoe Jij Je Onderscheidt Als Ondernemer; Puur Door Jezelf Te Zijn"

Stel je eens voor dat dagelijks klanten aan jouw deur kloppen. Klanten die jou weten te vinden. Die ervoor kiezen om met jou te werken en niet met één van je collega’s. 

Je droomt ervan. Maar tegelijkertijd vraag jij je af hoe je daar komt. Je hebt het antwoord niet. Er zijn zoveel experts op je vakgebied.

Waarom zou iemand nu voor jou kiezen?

Klopt. Onderscheiden op expertise is maar voor een enkeling weggelegd. Maar je hebt nog een ander middel…

En dat ben JIJ.

JIJ bent je bedrijf. Mensen die met jou zaken doen gaan niet naar de buren omdat ze met JOU willen samenwerken.
En wat nu zo fijn is, er bestaat er maar één die exact zo is. En dat ben jij. 

Top! Appeltje eitje dus. Je gooit jezelf in de strijd. Blijkt ondernemen dus echt eenvoudig te zijn. 

Hoe kom je daar?

Na de eerste opluchting staat al weer een vraag scherp op je netvlies; HOE dan? Grr 

Dit wordt nog een hele struggle. 

Goed nieuws. Je bent niet de enige die het lastig vindt om te benoemen wat jou onderscheidt. Maar er zijn ook plenty professionals die dit wel hebben opgelost.

En dat kun jij ook…

Droom jij ervan dat:

Ook jij kunt dat realiseren. Maar voor alle duidelijkheid, en dat klinkt wellicht onaardig: het gebeurt niet vanzelf – als in je dromen. 

Als je dit echt wilt, kom dan NU in actie. Schrijf je direct in voor de Werktafel: Zichtbaar Jezelf in Woord & Beeld.

Je weet het, doe je het niet meteen dan verdwijnt dit actiepuntje onderaan de lijst. En heel vervelend, grote kans dat je achter het net vist. Dit is namelijk een éénmalig, speciaal aanbod. 

Zichtbaar Jezelf in Woord & Beeld

Een Werktafel vol dynamiek. Samen met maximaal 5 andere zelfstandige professionals en ons ga je aan de slag. Hard werken, maar ook veel lol. Met elkaar gaan we voor ieders resultaat. 

Tijdens deze Werktafel

Na afloop

Eind van de dag heb jij 3 foto’s die echt helemaal JIJ zijn. Je klanten ZIEN wat jouw aanpak is.

Naast foto’s waar je echt blij van wordt, heb jij tekst die jou perfect beschrijft. Jouw ideale klant weet dat jullie een match zijn. 

De combi Beeld en tekst maken het plaatje compleet. Je bent super aantrekkelijk voor je doelgroep. 

Buitenkansje

Elly verzorgt mijn beeldmateriaal. En ik ben daar super tevreden over.  Regelmatig zeggen klanten tegen mij: “je bent echt zoals jij je op je website profileert” of “het is net of ik je al lang ken”.  Daarom vind ik het top om met Elly deze dag te organiseren. En we gaan knallen. Maar dit is de eerste keer dat wij samenwerken voor klanten. Dus hebben we besloten dat we een pilot doen. En die lat ligt hoog bij ons hoor. Geen angst. Enige risico dat je loopt is dat de dag niet om 16.00 uur eindigt😊.  


Je Investering

Je investering op 12 november is €127 ex btw, inclusief 3 foto’s. 

Om deze dag grote stappen te zetten, vragen we je wat voorwerk te doen. Kost je maximaal 1 uurtje. Maar wel belangrijk dat je het doet. 

We houden deze dag in Deventer, op een lokatie waar Elly als fotograaf ook alle kanten op kan. Dus ook  reistijd incalculeren. 

Inloop is vanaf 9.30 uur. We starten echt om 10.00 uur. Afronding met een drankje rond 17.00 uur. Niet verkeerd om een beetje uitloop in te calculeren.

Let op: Wie het eerst komt…..  Maar bij 6 personen stopt dit pilot aanbod en komt echt nooit meer terug. 

Wie is Elly Vreugd

Ben jij vol passie en enthousiasme over jouw vak? En heb jij als ondernemer een duwtje in de rug nodig om meer zichtbaar te zijn. Ga jij voor zichtbaarheid met een professionele uitstraling? Dan maak ik graag foto’s die passen bij jouw brand, jouw kernwaarden.

Mijn naam is Elly Vreugd. Ik ben portretfotograaf en ik leg jouw kwaliteiten vast op beeld. Ben jij de spil van je bedrijf? Dan ben jij de persoon waarom alles draait en vind ik het belangrijk om op jouw te focussen. Voor mij is er niets mooier dan jouw persoonlijkheid in beeld brengen en jou de beste versie van jezelf te laten zien.

Je werkt ook met mij

Alleen is ook maar alleen

‘Ze moeten maar zien hoe goed ik ben’, het stond nog net niet op mijn voorhoofd getatoeëerd. Ik heb het over de tijd dat ik bij KPMG werkte. Eerst als organisatieadviseur, later als manager. Met afschuw keek ik naar collega’s die te pas en onpas — volgens mij— vertelden hoe goed ze waren. 

En als ik eerlijk ben, ook als ondernemer ging ik op die manier aan de slag. Maar helaas, zo werkt het niet. 

Scherp hebben wie jij bent, en dat meenemen in je ondernemerschap, op die manier handelen, daar draait het om. Dan krijgt je wat je hebben wilt. Te vaak zie ik dat die regel van achteren naar voren wordt gelezen. Dit is wat ik hebben wil, dan moet ik dat doen en ja dan ben ik dus… En dan verdwijn je in de grijze massa. 

Dit kan dus anders. Daar is wel een ietsiepietsie lef voor nodig. Maar daar helpen we je graag bij.  

Meld je nu aan


Stel je eens even voor dat jij straks echt kunt zeggen: ‘Ze zien hoe goed ik ben’.

En dat hoeft geen droom te zijn.

Neem het ferme besluit en schrijf je in voor de Werktafel: Zichtbaar in Beeld. 

Stel je beslissing niet langer uit en druk op de knop. Zoals gezegd, er zijn slechts 6 plaatsen.