Een frisse blik op je bedrijf

'van toeval naar strategie'

Een frisse blik op je bedrijf

Je hebt er zin in .......

De zomer staat voor de deur. Opdracht-technisch is het wat rustiger en je hebt je voorgenomen om de plannen die je begin dit jaar had weer eens onder de loep te nemen. Wat heb je al kunnen realiseren, waar ben je een goed eind mee op weg? Wat is onderop de stapel beland? Of wellicht heb je andere inzichten op gedaan.  

Heb jij scherp welke acties bovenaan je prioriteitenlijst staan en hoe je dit wilt aanvliegen of merk je dat je wel weet dat er iets moet gebeuren maar niet hoe. Je blijft in cirkeltjes ronddraaien. Dat geeft niet echt energie.

Hoe zou het zijn om eens met een frisse blik naar je bedrijf te (laten) kijken? Samen met collega-ondernemers die zien wat jouw (potentiële) klant ook waarneemt. Met dit verschil dat zij ook weten waar jij  als ondernemer mee te maken hebt. Dus niet alleen de buitengevel maar ook achter de toonbank. Het geeft je aanknopingspunten en ongetwijfeld ook nieuwe inzichten. Want realiseer je:
'Wat voor je voeten ligt, daar kijk jij overheen. Anderen hebben er zicht op'

Mijn aanbod:
In de maand juli bied ik twee keer een Mini Mastermind aan. Jij pitcht je bedrijf en geeft aan waar je dilemma of vraag ligt. Je collega-ondernemers en ik, kijken vanuit ons perspectief naar je bedrijf en delen met jou onze kennis en ervaring. Doel is dat jij de bijeenkomst verlaat met een oplossingsrichting die bij jou past. Je hebt je acties gedefinieerd.

Om maximaal rendement uit de bijeenkomst te halen, ondersteun ik je vóór de bijeenkomst met het helder formuleren van je vraag of dilemma.

Ik ben niet alleen van het inspireren maar ook van het realiseren. Daarom kun je tijdens de Mastermind intekenen voor een telefonische coaching. We bespreken dan de stand van zaken en je hebt alle gelegenheid om zaken waar jij tegenaan gelopen bent aan mij voor te leggen.

Lijkt dit je iets? Dan zie ik je graag in Apeldoorn op 3 juli of in Hilversum op 4 juli

                              Ja ik doe mee!